Kimseden korkmuyoruz ama bizden çekinen çok! İmparator, bugüne dek İtalyan deviyle 3 kez karşılaştığını ve hiç yenilmediğini hatırlattı

Juve'ye karşı Terim
1998-99 Juventus-G.Saray 2-2
1998-99 G.Saray-Juventus 1-1
2000-01 Juventus-Fiorentina 3-3
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Juventus maçında kadroda küçük çaplı revizyona gidiyor. İmparator, Konyaspor önünde ilk onbirde forma giyen Ayhan'ı kulübeye çekip Ergün'e, Avrupa'da oynayamayan Bratu'nun yerine de Batista'ya şans verecek.
Aslan'da Sabri'nin sakatlığının önemli olmadığı ve Juventus'a karşı oynayabileceği bildirildi. Petre ve Bratu'nun transferi ile PAF takıma gönderilen Rumen Tamas da İtalya kafileye alındı. 21 kişilik kadroda kaleci Aykut, Suat Usta, Petre, Abdullah, Volkan, Pinto, Baliç ve Arif de yer alıyor.
Avrupa futbolunun kulüpler bazındaki en önemli organizasyonu olan Şampiyonlar Ligi, 1992'den bu yana düzenleniyor. Galatasaray, bu organizasyona en çok katılan takım unvanını, Porto ve Manchester United ile paylaşırken, Türkiye'deki ezeli rakipleri Fenerbahçe ve Beşiktaş'a hem katılım, hem puan, hem de başarı olarak fark attı.
Cim Bom'un tecrübeli ismi Arif, Sarı-Kırmızılı formayla bugüne dek 47 Şampiyonlar Ligi maçı oynadı. Arif'i, 44'le Bülent, 43'le Ergün, 35'le Suat ve Ü.Davala izliyor. H.Şükür 28 maçta forma giydi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın