Kewell'ın tek bir şartı var
Fulham ve Wigan'ın transfer listesinde bulunan yıldız futbolcumuz bir yıl daha sözleşmesi olmasına rağmen sezon sonunda G.Saray'ın Devler Ligi vizesi alamaması halinde tekrar Ada'nın yolunu tutacak.
Harry Kewell'ın Galatasarayımızdaki kaderini, sarı kırmızılı takımın sezon sonundaki durumu belirleyecek. Avustralyalı futbolcuyu kadrolarına katmak isteyen İngiltere Premier Lig kulüplerinden Fulham ve Wigan, Galatasaray forması altında bu sezon adeta yeniden doğan yıldız futbolcuyu transfer listelerine aldılar.
İngiliz basını da Kewell'ın tekrar Ada'ya geri dönme ihtimalinin çok yüksek olduğunu haberlerine taşırken, Avustralyalı yıldızın da bu tekliflere sıcak baktığı belirtildi.
Sözleşmesi sürüyor
Galatasaray ile bir yıl daha sözleşmesi bulunan Kewell'ın ise ligin bitimini dört gözle beklediği ortaya çıktı. Sezon sonunda elde edilecek sonuca göre hareket etmeye hazırlanan tecrübeli futbolcunun, "Türkiye'de çok mutluyum. Ancak, burada çok fazla kalacağımı sanmıyorum" demesi kafaları karıştırdı.
Yönetim de beklemede
Kewell'ın, sezon sonunda Şampiyonlar Ligi vizesi alınamaması halinde gelen teklifleri değerlendireceği ve takımdan kesin olarak ayrılacağı öğrenildi. Sarı kırmızılı yönetim ise bu gelişmelere karşın beklemeye geçse de sezon sonunda Kewell'ın devam eden sözleşmesini bir yıl daha uzatmak niyetinde. Avustralyalı oyuncunun Galatasaray'daki durumu 8 hafta sonra netlik kazanacak.
Baros'a golü attırdı
Maçın tek golünün asistini yapan ve 86 dakika sahada kalan Harry Kewell, 33 isabetli pas yüzdesiyle oynadı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
İtalya'da sıra dışı karar: Başkan kendisinin kayyumu oldu

Dani Carvajal, Getafe ile anlaştı!

Tottenham'ın istediği Julian Alvarez'in hayali Barcelona

Bayern Münih'te Harry Kane ile imza yakın

Crystal Palace'ta Ismaila Sarr planı

Chelsea'den Jules Kounde için hamle hazırlığı

Gattuso'dan duygusal sözler: "Onunla bir saat geçirmek için..."

Noa Lang'tan transfer itirafı: "Görüştüm"

Real Madrid, Arda Güler'le anlaştı!

Mile Svilar, milli takımsız kaldı!























