"Kewell satılık değil"
Galatasaray yönetimi, Fulham'ın transfer teklifine "G.Saray'da mutluyum" cevabını veren Kewell'ın satılık olmadığını açıkladı.
Premier Lig ekiplerinden Fulham'ın talip olduğu Harry Kewell, topu Galatasaray yönetimine attı. G.Saray ile bir yıllık daha sözleşmesi olan Avustralyalı yıldız, "Ben Liverpool'dan ayrılıp Galatasaray'a gelirken futbol kariyerimde yeni bir sayfa açtım. Bunda da başarılı olduğumu düşünüyorum. G.Saray, kulüp ve taraftarıyla beni hiç yanıltmadı.
Bir futbolcu için önemli olan her zaman taliplinizin olmasıdır. Bu hala sahada doğru işler yaptığınızın kanıtıdır. G.Saray yönetimi bana 'Kal' dediği sürece ben buradayım" derken, sarı-kırmızılı yönetimin Kewell'ı kesinlikle satmayı düşünmediği ve başarılı oyuncuya, "Gelecek sezon takviye yapacağımız kadronun en tecrübeli ismi olacaksın. Senin deneyimine ve kalitene ihtiyacımız var. Seni bırakmayız" dediği öğrenildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Atalanta, Ivan Juric'in görevine son verdi!

La Liga devi Atletico Madrid satıldı!

Real Madrid'e iki yıldız oyuncusundan kötü haber!

Serie A'da zirvenin yeni sahibi Inter

Feyenoord'a Go Ahead Eagles şoku!

Roma, Serie A'da zirveye ortak oldu

Guardiola'nın 1000'de yüzü güldü; Liverpool kabusta

Real Madrid, deplasmanda sessiz kaldı!

Aston Villa'dan müthiş zafer: 4-0!

Bologna'dan Serie A'nın zirvesine darbe!

























