KEWELLE DÖNÜYOR
Yeni sezon hazırlıklarını için Hollanda'da bulunan Galatasarayımız bu sabah yaptığı antrenmanla çalışmalarını sürdürdü.
Yeni sezon hazırlıklarını için Hollanda'da bulunan Galatasarayımız bu sabah yaptığı antrenmanla çalışmalarını sürdürdü. Teknik direktör Rjikaard yönetiminde gerçekleştirilen antrenman yaklaşık bir saat 10 dakika sürdü. Çalışma, ısınma ve açma germe egzersizleriyle başlayan antrenmana yeni sezon hazırlıklarına izinli oldukları için geç katılan Arda Turan, Ayhan Akman, Mehmet Topal, Hakan Balta, Sabri Sarıoğlu, Milan Baros, Gökhan Zan ile sakatlıktan yeni çıkan Tobias Linderoth, kondisyoner Carlos Cuadrat yönetiminde genel kuvvet çalışması gerçekleştirdi. Diğer oyuncular ise antrenmanın ana bölümünde dar alanda küçük gruplar halinde teknik çalışmalar yaptı.
Kaleciler; Aykut Erçetin, Orkun Usak, Fırat Kocaoğlu ve Emirhan Ergün, antrenör Nezih Ali Boloğlu yönetiminde çalışırken, yeni transfer kaleci Leo Franco, Serkan Çalık'la birlikte fizyoterapistler eşliğinde çalıştı. Antrenman soğuma egzersizleri ile tamamlandı.
Galatasaray'ın yapancı oyuncularından Nonda bugün kampa dahil oldu, Kongolu futbolcu akşam antrenmanında yer alacak. Avustralyalı Kewell'ın pazar günü kampa katılacağı açıklanırken, sarı kırmızılı takım çalışmalara başlayalı 11 gün olmasına rağmen Brezilyalı futbolcu Cassio Lincoln kampa hala katılmadı.
Öte yandan Galatasaray'ın UEFA Kupası'nda karşılaşacağı Kazakistan'ın Tobol takımıyla oynayacağı ilk maça çubuklu yeni sezon formasıyla öğrenildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Atalanta, Ivan Juric'in görevine son verdi!

La Liga devi Atletico Madrid satıldı!

Real Madrid'e iki yıldız oyuncusundan kötü haber!

Serie A'da zirvenin yeni sahibi Inter

Feyenoord'a Go Ahead Eagles şoku!

Roma, Serie A'da zirveye ortak oldu

Guardiola'nın 1000'de yüzü güldü; Liverpool kabusta

Real Madrid, deplasmanda sessiz kaldı!

Aston Villa'dan müthiş zafer: 4-0!

Bologna'dan Serie A'nın zirvesine darbe!

























