Keşke Fransız değil İtalyan yönetseydi!
G.Saray'ın Başkanı Mehmet Cansun da "Çok önemli 2 puan kaybettik. Çok üzgünüz. Hakem Colombo çok kötü bir yönetim gösterdi. Aslında söylenecek çok şey var ama ben onun için sadece 'yazıklar olsun' diyeceğim" yorumunu yaptı. Cansun ayrıca "Her şeye rağmen son dakikalarda hata yapmamamız gerekiyordu" diye konuştu.
İkinci başkan Fatih Altaylı ise "Biz evimizde Roma ile berabere kaldık. Ama rakibimizi deplasmanda da yenebileceğimizi gösterdik. Artık kalan maçlara bakacağız. Hakem Colombo için 'popüler takımları korur' demişlerdi. Kendisi bunun doğru olduğunu gösterdi" şeklinde konuştu.
Futbol şube sorumlusu Abdürrahim Albayrak "Hakem daha maçın başında Roma'nın sertliğine izin verdi" diye konuşurken Hakan Ünsal da "Hakemin tüm kararları tartışmaya açıktır" dedi.
Galatasaraylı futbolcu Hakan Ünsal da maçın hakemine tepki gösterenler arasında yer aldı. Hakan, “Galip gelmemiz gereken bir maçta iki puanı bırakmış olduk. Hakemin tüm kararları da tartışmaya açıktır” dedi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Ollie Watkins, Al Hilal ile anlaştı!

Real Madrid, Mourinho'yu tanıttı

Niclas Füllkrug, Werder Bremen'e geri döndü!

Kenan Karaman'dan Schalke itirafı!

Diego Simeone'den Alvarez açıklaması!

Harry Kane'den yeni sözleşme açıklaması

Bruno Fernandes'ten Manchester United'a ret!

Borussia Dortmund, Giannis Konstantelias'ı açıkladı

Joey Veeerman'ın Dortmund hayali gerçek oldu!

Roma'da iki transfer yakın!





























