"Kendisinden son derece memnunuz"
Galatasaray'da, Real Sociedad ve Akçaabat Sebatspor maçlarında yediği hatalı goller nedeniyle eleştiri oklarına hedef olan kaleci Mondragon'a yönetim sahip çıktı. Akçaabat Sebatspor karşılaşmasında taraftarların protestolarına eliyle verdiği tepki "bu iş burada biter" şeklinde yorumlanan Kolombiyalı kaleci, daha sonra hareketinin yanlış anlaşıldığını, gitmek gibi bir niyetinin olmadığını söylemişti.
Teknik Direktör Fatih Terim'in moral verip, sahip çıktığı Mondragon'a bir destek de kulübün ikinci başkanı Ali Dürüst'ten geldi. Son haftalarda G.Saray üzerinde oyunlar oynandığını ileri süren Dürüst, Mondragon olayında da gereksiz yere spekülasyonlar yapıldığını iddia etti ve şunları söyledi: "Mondragon bizim sözleşmeli oyuncumuzdur. Kendisinden son derece memnunuz ve bırakmaya da niyetimiz yok."
Dürüst, "Mondragon, G.Saray'dan ayrılmak istedi mi?" şeklindeki soruya da şu karşılığı verdi: "Hayır, kalecimizin böyle bir isteği olmadı. A.Sebatspor maçı sonrası gazetelere yansıyan hareketi yanlış yorumlandı. Şu anda morali çok bozuk. Yönetim, teknik heyet, futbolcu arkadaşları ve taraftar olarak hepimize önemli görevler düşüyor. Mondragon'u tekrar kazanmalıyız. Zor günlerde birbirimize kenetlenip, önümüzü kesmeye çalışanlara fırsat vermemeliyiz."
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Mile Svilar, milli takımsız kaldı!

Alex Scott için İngiltere'de transfer yarışı!

Jules Kounde: "Bu Hansi Flick'in kararı"

Endrick'in Real Madrid kabusu: 4 dakika

Marcao'nun 286 gün sonra dönüşü 25 dakika sürdü!

Kenan Yıldız, Avrupa'nın devlerini peşine taktı!

Barcelona'nın 80 milyon euro'luk hedefi: Ivan Fresneda

Borussia Dortmund'dan Niko Kovac'a yeni sözleşme

Roma'nın hedefi Endrick!

Pep Guardiola, Manchester City için Etihad'a geri dönüyor



























