Keita dinlendirildi
Keita'nın sol baldırındaki zorlanma nedeniyle tedavi edildikten sonra dinlendirildiği bildirildi.
Anadolu Ajansı
Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, teknik direktörümüz Frank Rijkaard yönetiminde basına kapalı çalışan sarı-kırmızılı takımda, Sturm Graz maçında forma giyen oyuncuların rejenerasyon idmanı yaptıkları, diğer oyuncuların ise taktik ağırlıklı bir antrenman gerçekleştirdikleri belirtildi.
Sturm Graz maçı sonrası sağ uyluk iç adalesinde zorlanma tespit edilen Sabri'nin, dün gece soyunma odasında başlanan tedavisine bu sabah sağlık merkezinde devam edildiği, Keita'nın sol baldırındaki zorlanma nedeniyle tedavi edildikten sonra dinlendirildiği, Emre Aşık'ın ise dinlendirilme amacıyla yalnızca salonda çalıştırıldığı kaydedildi.
Sakatlıkları devam eden Emre Güngör ile Gökhan'ın da sağlık merkezinde süren tedavilerinin ardından salon ve sahada özel olarak çalıştırıldıkları açıklandı.
Galatasaraımız, yarın sabah yapacağı antrenmanla Ankaragücü karşılaşmasının hazırlıklarını tamamlayacak ve öğleden sonra Ankara'ya gidecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Barcelona'da Joan Garcia ve Raphinha gelişmesi!

Arsenal, Arteta'nın sözleşmesini uzattı

Scott McTominay, İngiltere'ye dönmek istiyor!

Harry Kane'e Ballon d'Or için destek

Eduardo Camavinga'ya çifte destek!

Mourinho'nun zorlu sınavı: Arda, Bellingham, Vinicius ve Mbappe

Simeone'nin gayrimenkul serveti: Madrid'de 180'i aşkın daire
İtalya'da sıra dışı karar: Başkan kendisinin kayyumu oldu

Dani Carvajal, Getafe ile anlaştı!

Tottenham'ın istediği Julian Alvarez'in hayali Barcelona























