Kazım ve Culio hırs küpü
Yeni transferlerimiz Kazım Kazım ve Culio hırslarıyla dikkat çekiyor.
Anadolu Ajansı

Metin Oktay Tesisleri'nde, yenileme çalışmaları tamamlanan Jupp Derwall Sahası'ndaki basına açık antrenman öncesinde, futbolcularımız 45 dakika fitness çalışması yaptı. Sarı-kırmızılılar daha sonra sahada dayanıklılık, çabukluk ve topla pozisyon çalışması yaptı. 1.5 saat süren antrenmanda, sarı-kırmızılı takımımızın yeni transferleri Kazım Kazım ve Juan Emmanuel Culio istekli bir görüntü sergiledi.
Dizinde ağrı olduğu kaydedilen Mehmet Batdal, üst adalesinde Beypazarı Şekerspor karşılaşmasında aldığı darbe sonucu kanaması olan Gökhan Zan antrenmana katılmadı. Çağlar Birinci'nin fizyoterapist eşliğinde tedavisine devam edildi. Milan Baros, takımdan ayrı saha çalışmalarını sürdürdü.
Antrenman sırasında tesislerde bulunan kulüp başkanı Adnan Polat, antrenmanın sonunda otomobiliyle tesislerden ayrıldı. Sarı-kırmızılı takımın bu akşam bir antrenman daha yapacağı belirtildi.
-TÜRK TELEKOM ARENA'DA İLK KEZ ÇALIŞACAK-
Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, yarın sabah saat 10.30'da, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basına kapalı antrenmanla çalışmalarını sürdürecek. Sarı-kırmızılılar, akşam saat 18.00'de, ilk kez Türk Telekom Arena'da çalışacak.
Türk Telekom Arena'da yapılacak antrenman öncesi, 17.30'da teknik direktör Gheorghe Hagi, basın toplantısı düzenleyecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Sörloth'tan ültimatom: "11'e veda!"

Lazio, 37 yaşındaki Pedro'nun sözleşmesini uzattı!

Martin Baturina, resmen Como'da!

Darwin Nunez'in talipleri artıyor!

Kimmich: "Sane! Çok şaşırdım"

Juventus'ta Kenan Yıldız'a 5 yıllık yeni sözleşme

Tottenham, Mathys Tel'in bonservisini aldı

Tijjani Reijnders: "Tereddüt yaşamadım"

De Bruyne'den Napoli formasıyla ilk sözler

PSG, Zabarnyi'nin transferi için yoğun mesaide!
