"Kazanmayı hakettik"

 

Anadolu Ajansı
"Kazanmayı hakettik"
Galatasaray Teknik Sorumlusu Cevat Güler, Trabzonspor karşısında temposu yüksek ve istekli bir futbol oynadıklarını belirterek, ''Maçı kazanmayı hakettik'' dedi.

Cevat Güler, maçtan sonra antrenörler Burak Dilmen ve Nezih Ali Boloğlu ile birlikte düzenlediği basın toplantısında, karşılaşmanın başında golü bulup rahatlamak istediklerini belirterek, ''Ancak ilk yarıda pozisyonlara girmemize rağmen golü bulamadık. İkinci devrede golü bulduk. Golden sonra baskı yedik ama oyunun bütününe bakıldığında maçı kazanmayı hakeden bizdik'' diye konuştu.

Bu maçın irdelenecek fazla yanının bulunmadığını ifade eden Güler, alınan 3 puanın iddialarını önlerindeki maçlara taşıdığını ve sinerjilerini artırdığını vurguladı.

Güler, Trabzonspor maçına özel bir biçimde hazırlanmadıklarını da kaydederek, ''Oyuncularımız kendi motivasyonlarını kendileri sağlıyor. Bizim de onlara yardımımızla iyi maç oynuyorlar. Bundan sonra coşkumuz ve sinerjimiz daha yüksek olacak. Yola devam ediyoruz, bundan güzel birşey yok. İyi bir oyunla kazandık'' dedi.

Kendileri hakkında yapılan yorumlarda rahatsız edecek birşeyin olmadığını belirten Güler, şöyle konuştu:

''Bizi rahatsız edecek birşey yok, bizim yazılanlara müdahale şansımız yok. Herkes düşüncesini açıklayabilir. Gençlerbirliği maçında bize bir kerelik görev verildiğini düşündük. Sonra bize 'Bu ekiple devam ediyorsunuz' dediler. İdarecilerimiz bize çok yardım ediyor. Biz üçümüz, takımı maçlara iyi hazırlamaya çalışıyoruz. Teknik adamlık, teknik direktörlük işin başka boyutu. Biz kendi adımıza bize verilen görevi layıkıyla yapmaya çalışıyoruz. Yapacağımızı da düşünüyoruz.''

Güler, görev alırken bu işin zorluğunu veya kolaylığını düşünmediklerini kaydederek, ''Biz çalışan insanlarız, yıllarımızı bu işin içinde geçirdik. Bu işin zorluğu bizi korkutmadı. Herhangi bir şekilde ürkmüyoruz, ya da 'acaba' diye birşey düşünmüyoruz. Biz inançla yola çıktık'' diye konuştu.

Güler, bir soru üzerine, cezalı olan Lincoln'ün idari izin alarak maçı izlemeye gelmediğini açıkladı.

Galatasaray, yarın sabah yapacağı idmanla, Fortis Türkiye Kupası'nda Gençlerbirliği ile hafta içinde oynayacağı maçın hazırlıklarına başlayacak.



Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
En çok okunan haberler