Kare As'ı bozunca...
G.Sarayımız, ligde Kewell-Lincoln-Arda-Baros dörtlüsünün ilk 11'de başladığı 7 maçı da kazandı. Diğer 6 galibiyetin beşinde karenin en az üçü 11'deydi.
Galatasarayımızda Kewell-Lincoln-Arda- Baros dörtlüsünün birlikte oynamasının takımının performansına etkisi büyük. Bu dörtlünün ceza veya sakatlık gibi nedenlerle bozulması sonuçları hep olumsuz etkiledi. Bunun son örneği Lincoln'ün takımdan kesilmesinde yaşandı ve Galatasaray zaten Baros'un cezalı olduğu maçta Brezilyalı yıldızını da kullanamayınca altın tepside sunulan fırsatı tepmiş oldu.
KORKMAZ İLE BİR DEFA
Galatasaray, bu sezon Kare As'ın birlikte 11'de başladığı 7 lig maçını da kazandı; hiç puan kaybetmedi. Diğer 6 galibiyetin beşinde de bu dörtlünün en az üçü 11'deydi. Ligde 25 maçta kaybedilen 31 puanın tamamı, Kare As'ın bozulduğu karşılaşmalarda yaşandı. Bülent Korkmaz döneminde bu dörtlü sadece bir maçta ilk 11'de başlayabildi. 25 haftada 13 galibiyet alabilen sarı-kırmızılılar sadece iki deplasmanda bu dört yıldızını ilk 11'de başlatabildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Como 3 maç sonra kazandı, hedef Avrupa!

Manchester United'ın listesinde: Ederson

Atletico Madrid, Joao Gomes için harekete geçti

Tamı tamına 6 gol var; kazanan yok!

Xavi'den Lionel Messi sözleri

Serie A'nın düşme hattında kritik mücadele!

Arsenal nefes aldı!

Manchester City, sürprize izin vermedi

Barça, şampiyonluk için geri sayımda!

Tottenham'dan hayat belirtisi: 15 maç sonra kazandılar!
























