Karan krallıkta iddialı

Galatasaray’da 2 maç süren gol orucunu Vestel Manisaspor’a attığı 4 golle bozan Ümit Karan’dan bomba gibi açıklamalar... Yaptığı patlamada, en büyük rolü takım arkadaşlarının oynadığını söyleyen Karan, “Onlar olmasa, tabii ki bu golleri atamazdım.
Hepsine çok teşekkür ediyorum. Gol Krallığı’nda her zaman iddialıydım, yine iddialıyım. Forvet her maça gol atmak için çıkar. Ama beni tanıyanlar bilir ki, ben her zaman takımımı düşünürüm. Gol atınca da mutlu olurum” dedi.
Taraftara mesaj
Karan, sözlerini şöyle tamamladı: “Topla oynamayı çok fazla sevdiğimi söyleyemem. Fırsatını bulur bulmaz kaleyi düşünüyorum ve vuruyorum. Kariyerimde ilk kez bir maçta 4 gol attım. İnşallah devamı da gelecek. İdmanlarda çok çalışıyoruz. Tabii bizi asıl mutlu edecek olan, sezon sonudur.
Şampiyonluk sevincini ve coşkusunu tekrar yaşamak istiyoruz. Bu şampiyonluğun Fenerbahçe’nin 100. yılında gelmesi de, taraftarımızı çok daha fazla mutlu edecektir.”
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

PSG - Tottenham: Muhtemel 11'ler

Romulo, 25 milyon euro'ya Leipzig yolcusu!

Newcastle, Malick Thiaw'u kadrosuna kattı

Donnarumma'dan Paris Saint-Germain'e veda paylaşımı!

Real Madrid'de Arda Güler şov!

Manchester City'de Ederson yerine Gianluigi Donnarumma

Paris Saint-Germain'de siyasi ayrılık!

Loic Bade, Sevilla'dan Leverkusen'e!

Bournemouth'tan 17.2 milyon euro'luk satış!

Chelsea'de Xavi Simons ısrarı
