Karan ile dobra dobra

-''TÜRKİYE'DE YALNIZCA GALATASARAY''-
Sezon başında Fenerbahçe ile transfer görüşmeleri yaptığı haberleri basına yansıyan Ümit, Türkiye'de Galatasarayımız'dan başka takımda oynamayacağını söylerken, ''Sezon başında Fenerbahçe olayı vardı. Sonra Beşiktaş istedi. Bir ara Marsilya olayını yazdılar. Ben yönetime, 'Yurtdışına gitmek istersem bana yardımcı olur musunuz?' dedim. Onlar da 'Tamam' dedi. Ben Galatasaray'dan başka bir takımda oynamayı düşünmüyorum, bu kadar basit'' dedi.
-''FENERBAHÇE İLE FİNALDE EŞLEŞSEYDİK''-
Fortis Türkiye Kupası çeyrek finalinde ezeli rakipleri Fenerbahçe ile eşleşmelerine değinen Ümit, şunları söyledi: ''Kura çekiminden önce takım arkadaşım Arda'ya Fenerbahçe ile eşleşeceğimizi söylemiştim. Kolay maç olmayacak. İkili maç olduğu için ilk maçta avantajlı bir skor elde edip, Ali Sami Yen'de turu geçeriz. Bizim bir sıkıntımız yok. Tabii final oynasaydık daha güzel ve heyecanlı olurdu, ama biz turu geçmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Kazanmak için oynayacağız. İlk maçın orada olması avantaj. Çünkü atılan her gol çok önemli. Benim Fenerbahçe maçlarında gol yollarında şansım hep tutuyor. Şu an kadromuz kısıtlı olduğu için Fenerbahçe favori gözüküyor ama bizim mücadelemiz ortada. İyi mücadele ettiğimiz her maçta, hiçbir takımın karşımızda duracağına inanmıyorum.''
-''LİNCOLN'E HAKSIZLIK YAPILIYOR''-
Ümit Karan, yaşadığı sakatlıklar nedeniyle istenilen verim alınamayan takımın Brezilyalı yıldız ismi Lincoln'ün çok kaliteli bir oyuncu olduğunu ifade ederken, kendisine haksızlık yapıldığını ileri sürdü. Lincoln'ün çok duygusal bir kişi olduğunu aktaran Ümit Karan, ''Oynamayı o da çok istiyor. Galatasaray'ı şampiyon yapmak istiyor. Benim bire bir diyaloğum var. Çok yakınız birbirimize. Galatasarayımız'a çok katkı sağlayacağını düşünüyorum. Sakat oynaması ve sakatlanması onu çok üzdü. İnşallah Allah sakatlık vermez ve bizi şampiyonluklara götürür. Onun hakkında çok eleştiriler oldu. 'Numara yapıyor' dediler, 'Oynamak istemiyor' dediler. Bunlar çok ayıp şeyler'' şeklinde konuştu.
Galatasaray olarak hedeflerinin UEFA Kupası'nda final oynamak olduğunu kaydeden Ümit Karan, teknik direktör Karl Heinz Feldkamp tarafından kadro dışı bırakılan arkadaşları Sabri Sarıoğlu için, ''Yapacak bir şey yok. Hocanın takdiri. Sabri ile sık sık görüşüyorum. O da hatalı olduğunu kabul ediyor. Hatalar tek taraflı değil. Önemli olan ortayı bulmak. Galatasaray'a çok faydalı olabilecek bir futbolcu. Şahsi düşüncem onun sahalara tekrar dönmesi'' dedi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

PSG'den Gianluigi Donnarumma kararı!

Leipzig'de rota yeniden Nkunku!

Monaco'dan Kieran Trippier hamlesi!

Giacomo Raspadori, Atletico Madrid'de

Manchester City'nin yeni hedefi: Rodrygo

Crystal Palace'ın Cas'a yaptığı itiraza ret!

Kingsley Coman Arabistan yolunda

Berke Özer için Lille açıklaması!

Arda Turan'ın yıldızına Fulham kancası!

Barcelona'dan Como karşısında gövde gösterisi!
