Karan açılışta!..

 

Anadolu Ajansı
Karan açılışta!..
Galatasaray'ın golcü futbolcusu Ümit Karan, Mersin'de annesi Tülay Karan'ın sahibi olduğu güzellik salonunun açılışına katıldı. Yoğun maç temposu yüzünden yorgun düşen milli futbolcu, yorgunluğunu açılışını yaptığı salondaki masaj koltuğunda attı.

Galatasaray'ın golcü futbolcusu Ümit Karan, annesi Tülay Karan'ın Mezitli Beldesi'ndeki güzellik salonunun açılışını yapmak üzere Mersin'e geldi. Sarı-kırmızılı futbolcu, burada güzel bayanların ve minik hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı. Bol bol imza alan ve hatıra fotoğrafı çektiren Ümit Karan hayranları, futbolcuyu bir an olsun yalnız bırakmadı. Ümit Karan, annesinin bir iş kurmak için kendisi ile görüştüğünü belirterek, "Annem, 'Güzellik merkezi kucağım' dedi ve benden fikir istedi. Kendisine olabileceğini söyledim. Bu binaya ilk geldiğimde bu kadar güzel bir yer olacağını tahmin etmiyordum. Gerçekten çok iyi başarmışlar. Kendilerine hayırlı olsun diliyorum ve Allah bol kazanç versin, inşallah başarılı olurlar" dedi.

Annesi Tülay Karan ile de hasret gideren milli futbolcu daha sonra WISH Kuaför ve Güzellik Salonu'nu annesi ve ortağı Dilek Oğuz ile birlikte hizmete açtı. Açılışın ardından salonu gezen Ümit Karan, manikür, pedikür ve masaj koltuğuna oturdu. Yoğun maç trafiğinin yorgunluğunu masaj koltuğunda kısa bir süreliğine atan yıldız futbolcu, kendisini sağlıklı ve formda hissetmek isteyen tüm bayanlara masaj koltuğunda oturmalarını tavsiye etti. Daha sonra minik hayranlarının sorularını yanıtlayan Ümit Karan,

sezonun son haftasına kadar şampiyonluğu kovalayacaklarını söyledi.



Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
En çok okunan haberler