Karan 12 puan kazandırdı
Attığı nefis gol ve başarılı performansıyla Galatasaray'ın şampiyonluk yolundaki en kritik virajlardan birini daha kayıpsız dönmesinde başrolü oynayan Ümit Karan dün oynanan maça damgasını vurdu. Bu sezon Süper Lig'deki 9. sayısını Konyaspor ağlarına yollayan Ümit'in, sarı-kırmızılı takıma kazandırdığı puan 12'ye yükseldi.
Galatasaray'ın daha önce 2. haftada Bursaspor'u ve 6. haftada Kasımpaşa'yı 1-0'lık skorlarla yendiği maçlarda galibiyet gollerini atan milli futbolcu dün de Konya'da sahneye çıktı.
Ümit Karan takımının Vestel Manisa (D), Kayseri (D) ve İstanbul B.Ş. Belediye maçlarında elde edilen beraberliklerde birer golle büyük pay sahibi oldu. Ümit, 9 golün 6'sını rakip sahalarda, 3'ünü ise Ali Sami Yen Stadı'nda attı. Bu sezon resmi maçlarda 13 gole ulaşan sarı-kırmızılı futbolcunun, UEFA Kupası'nda 2, Türkiye Kupası'nda 1 golü bulunuyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Barcelona'da De Jong ve Raphinha sevinci!

Arsenal'de Saliba krizi: Arteta'dan yeni fotoğraf kararı!

Tebas'tan Real Madrid'e Goebbels ve Nazi benzetmesi

Real Madrid'den Jude Bellingham kararı!

Mikel Merino: "Koltuk değiştirmek hayatımı kurtarmış olabilir"

Chelsea'dan Reece James ameliyat oldu! Üç ay sahalardan uzak

Mourinho'nun çaresi yok: Arda Güler'i oynatmak zorunda!

Christian Ilzer: "Tesadüf değil"

Monaco, Konferans Ligi'ne galibiyetle başladı

Bayer Leverkusen'den Avrupa'da rahat galibiyet!

























