"KARAKTERLİ YABANCI"

Galatasaray Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel, transferde çıtayı iyice yukarı taşıdıklarını söyledi,  

Milliyet
"KARAKTERLİ YABANCI"

Galatasaray Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel, transferde çıtayı iyice yukarı taşıdıklarını söyledi, UEFA Kupası’nda da finali hedeflediklerini ifade etti. GS TV’de soruları yanıtlayan genç yönetici, “Bir yabancı kontenjanımız daha bulunuyor. Çünkü  6+1’deyiz. Biz transfer konusunda çıtayı yukarıya taşıdık. Ancak kontenjanı doldurmak için transfer yapmayız. Yabancı transferinde çok dikkatli olmamız gerektiğini düşünüyorum.Oyuncunun karakteri, yapısı ve onu tanımak çok önemli. Bir transferi gerçekleştirmeden önce en az 3-4 kez oyuncuyla bir araya gelmek istiyoruz. Kendisini tanımak istiyoruz” diye konuştu.

Ligde 2. yarı hedeflerini  ortaya koyan Üstünel, önlerinde yoğun bir trafik olduğunu kaydetti. Üstünel, “UEFA’da Bordeaux virajı çok önemli... Onlarla iki tane ev sahipliği yapacağımız bir maç oynayacağız gibi geliyor. Artık her maç final havasında olmalı. Biz hedefimizi koyduk, UEFA Kupası finali... Bunun bilincindeyiz” ifadesini bullandı.

Servet imza atacak
Başarılı yönetici lig için de şunları söyledi: “İkinci yarıya Çok zorlu hava şartları da dahil olmak üzere çok sıkıntılı bir Sivas deplasmanı ile başlıyoruz. Bizim için bir dönemeç. Bu zorlu dönemecin hepsini kayıpsız geçerek hedeflerimize ulaşacağız” dedi.

Servet’le ilgili olarak sürekli olarak basına yansıyan transfer dedikodularından dert yanan Üstünel, tecrübeli futbolcunun Galatasaray ruhuyla doğmuş bir oyuncu olduğunu vurgulayarak, önümüzdeki hafta futbolcuyla sözleşmelerini uzatacaklarını kaydetti. 

Teknik Direktörümüz Michael Skibbe’yi de öven Üstünel, “Sezon başında şanssızlıklar yaşadık. Sakatlıklar çok fazla oldu. O sakatlıklarla, dünyanın en iyi hocasını da getirseniz Galatasaray’da bundan daha iyisini yapamazdı diye düşünüyorum” dedi.

Sarı-kırmızı yöneticimiz, sözlerini şöyle tamamladı:

“Lincoln’ü ilk transfer ettiğimizde  bizden fizyoterapist talebi olmuştu. 10 yaşından beri  beraber çalıştığı fizyoterapistini de getirmemizi istedi. Fizyoterapistin Schalke’yle sözleşmesinin bitmesini bekledik. İkinci yarı için ekstra çalışıyor. De Sanctis ile ilgili olarak eski kulüpleri arasında bir dava süreci var. Önümüzde 4-5 aylık bir süreç var. Bu 4-5 aylık süreç içinde transfer edip edemeyeceğimiz kararı ortaya çıkar.”



Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
En çok okunan haberler