Kalli tamam!

Götz sıcak bakıyor...
Feldkamp teknik direktör arayışları çerçevesinde birkaç isimle görüşmeye başladı bile. Bunlardan ilki Hertha Berlin’deki görevinden ayrılan Falko Götz. Bir dönem Sarı-Kırmızılı kulüpte top koşturan Götz’ün bu teklife son derece sıcak baktığı belirtildi. Temasa geçilen tek isim Götz değil. Kısa süre önce Bülent Korkmaz da gündeme gelmişti. Ancak gerek Kayseri Erciyessporlu yöneticiler, gerekse Sarı-Kırmızılı camianın tutumu, bu girişimin askıya alınmasına neden olmuştu.
Sağlam ile konuşuldu
Sarı-Kırmızılı ekibin Ali Sami Yen Stadı’nda Antalyaspor ile 1-1 berabere kaldığı maç sonrası, Başkan Yardımcısı Adnan Polat, Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam’la görüştü. Genç hocanın, Feldkamp ya da başka herhangi birinin altında çalışma fikrine ilk etapta sıcak bakmadığı fakat, ‘hayır’ da demediği iddia edildi. Polat’ın, özellikle Ertuğrul Sağlam isminin üzerinde durduğu ve beraberinde Gökhan Ünal ile Mehmet Topuz’u transfer etmeyi planladığı ileri sürüldü.
Yaz kampına yetişir
İşte bu çok konuşulacak operasyon son derece gizli yürütülüyor. Çünkü operasyonda adı geçen hemen hemen herkes halen çeşitli hedeflerin peşinde koşuyor. Bu da özellikle Anadolu kulüplerinin yöneticilerini fazlasıyla rahatsız ediyor. Ancak Galatasaraylı idarecilerin asıl amacı, lig bitmeden yeni sezonun tüm oluşumunu hayata geçirerek; yaz kampına teknik direktör problemi olmadan girmek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

PSG, Ilya Zabarnyi transferinde sona yaklaştı

Aubameyang, Marsilya'ya geri döndü!

Lucas Paqueta, bahis soruşturmasından aklandı!

Tottenham, orta sahasını Bayern Münih'te buldu

10 gollü çılgın maçta kazanan Barcelona!

Isak'ın Liverpool ısrarı sürüyor

Juventus'tan Douglas Luiz kararı!

Arsenal'in Henry ve Aubameyang sonrası yeni 14 numarası Gyökeres

Türkiye ile anılmıştı, artık Sunderland'te

Real Madrid'de 10 numara kararı!
