Kalli açılışta

Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Polat ile birlikte tesisi gezen Feldkamp, mükemmel bulduğunu söylediği tesisin soyunma odasında 007 numaralı dolabı beğendiğini belirtirken, Helma Feldkamp, ''Eşim 007 James Bond oldu'' diye espri yaptı.
Merkezde bulunan Türk hamamını da çok beğenen Feldkamp, bu kez ''Galatasaray bitti, artık buradayım'' diye şaka yapmaktan geri kalmadı.
Karl Heinz Feldkamp, burada bir taraftarın, Fenerbahçe'nin ligin açılış maçında yenildiğini hatırlatması üzerine, ''Bu beni ilgilendirmiyor'' derken, basın mensuplarının başlayan sezonla ilgili sorularını ise yanıtlamadı.
Spor merkezine gelmek için zamanının olmadığını belirten Alman çalıştırıcı, eşinin ise burada spor yapacağını sözlerine ekledi.
Feldkamp bugün UEFA Kupası 2. ön elemesindeki Hırvat rakipleri Slaven Koprivnica takımının maçını izlemek için Zagreb'e gideceğini açıkladı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Ronaldinho'nun oğlu Joao Mendes, Hull City'ye imza attı!

Wolfsburg resmen açıkladı: Eriksen

Jamie Vardy'den transfer itirafı!

Manchester City'ye Marmoush'tan kötü haber!

Batista Mendy: "Sevilla, oynadığım en büyük kulüp"

PSG'den Comolli'ye telefonda Kolo Muani tepkisi!

Mbappe'den ırkçılık olaylarına tepki!

Nico Williams, altı hafta yok!

Hoeness'ten Premier Lig'e eleştiri: "Monopoly oynuyorlar"

Wolverhampton'da Larsen'e yeni sözleşme!
