"Kalecimiz bizi kurtardı"

 

Anadolu Ajansı
"Kalecimiz bizi kurtardı"
Bayer 04 Leverkusen Teknik Direktörü Michael Skibbe, kalecileri Rene Adler'in, Galatasaray karşısında kendilerini kurtaran isim olduğunu söyledi.

Bu sonuçtan memnun olduklarını belirten Skibbe, ''Fazlasını zaten istemiyordum. Galatasaray'ın yapmış olduğu baskıdan kendimizi zor da olsa kurtardık. Gerçekten önemli gol şanslarını maalesef kalemizde yaşadık. Defans oyuncularımız iyi adapte olup, iyi performans gösterdiler. Kalecimiz de bizi yenilgiden kurtardı'' diye konuştu. Galatasaray karşısında turu geçmek için kendilerini biraz daha zorlamaları gerekeceğini, ancak sarı-kırmızılı ekibi kupa dışında bırakacaklarına da inandığını kaydeden Skibbe, bu oyundan sonra tur şanslarının yine değişmediğini ve yüzde 50'şer olduğunu dile getirdi.

Skibbe, Feldkamp'ın, Lincoln'ü neden oynatmadığı şeklindeki soruyu, ''Bunu Feldkamp'ın kendisine sormak lazım. Lincoln'ün uzun bir sakatlığı olsa gerek ki son dakikalarda oyuna koydu, ama Galatasaraylı oyuncuların ortaya koyduğu ofansif oyun çok güzeldi'' diye yanıtlayarak sözlerini tamamladı.



Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
En çok okunan haberler