Kabze: "G.Saray ikinci ailem"
* Ailelerim benim için önemlidir. Annem, babam, kardeşim ve nişanlım 1. ailem, G.Saray ise 2. ailemı. Burası; sevgi, saygı ve kardeşliği kurmuş mükemmel bir camia.
* O gece, her G.Saraylı gibi benim için de müthişti. Herkes sürpriz olarak görüyordu, biz hep inandık. nBeşiktaş maçını kazanmamızın şampiyonluk anlamına geldiğini biliyorduk. Isınırken 'Bu maçı nasıl çeviririz' diye düşünüyordum. Ama o maçta aşırı konsantre olmuştum. Topla 3. buluşmamda ilk golü attım. Ama ikinciyi atmasam hiçbir anlamı olmayacaktı. Son anda iman gücüyle vurdum, harika yere gitti. nCordoba'ya üzüldüm. Ona çok haksızlık yaptılar. Kazanmayı takım arkadaşlarından daha çok istiyordu. Arkadaşlarının dediği gibi uzağa vursa maç berabere bitecekti. O, oyunu hemen başlatıp gol attırmak istedi. Olmadı.
* Bu sezon az oynadım ama hocamın takdirine saygılıyım. Görev verildiği anlarda en iyi şekilde yaptım. Ayrılmayı düşündüğüm zamanlar oldu, ama iyi ki kalmışım. İyi ki bu mutluluğu yaşamışım.
* Hakan, Ümit ve Necati'yle aramda sorun yok. Farklı özelliklerimiz var. Elimizden geleni yapıyoruz.
* Beni fiziksel olarak Inzaghi'ye benzetiyorlar ama bence stilim Baros'u andırıyor. O da benim gibi çok koşuyor.
* F.Bahçe'ye karşı 4 maçın 3'ünü kaybettik. Şansımız tutmadı. Kadıköy'de 1-0 öne geçsek her şey farklı olurdu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Tottenham'a Hollandalı stoper!

AC Milan'da Ruben Amorim dönemi

Manchester United'dan Summerville hamlesi

Jose Mourinho'dan transfer talebi: Felix Nmecha

Crystal Palace'ta Pierre Sage dönemi

Juventus, Jeremie Boga'yı takımda tuttu

Acun Ilıcalı, Galatasaray'dan transfer istiyor!

Atalanta Maurizio Sarri'ye emanet

Manchester United'dan rekor belgesel anlaşması!

Real Madrid'de mutlu son: Cucurella























