Jardel'in gönlü hala bizde

1905 Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği'nin, Galatasaray Adası'nda düzenlediği yemekli toplantının konukları arasında yer alan Mario Jardel, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ''Önümde iyi seviyede futbol oynayacağım 2 yıl daha var. Benim hayalim, Galatasaray'da tekrar forma giyerek kariyerimi noktalamak'' dedi.
Fenerbahçe derbisinde Galatasaray'ın haklı bir galibiyet aldığını belirterek, ''Sivasspor maçını da aynı şekilde oynarlarsa kesinlikle şampiyon olacaklardır'' diyen Jardel, kendisinin de sarı-kırmızılı kulüpte güzel günler geçirerek, önemli goller attığını belirtti.
Jardel, son dönemde futbolun daha fazla fizik ve kondisyon üzerine oynanan bir oyun haline geldiğini dile getirirken, Galatasaray'da forma giyiyor olması halinde yine gollerini atacağına inandığını da sözlerine ekledi.
Bu arada, yemekte çok sayıda Galatasaraylının, Mario Jardel'le fotoğraf çektirmek istediği görüldü.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Napoli'den Victor Osimhen itirafı!

Bournemouth, Amine Adli'yi açıkladı!

Leon Bailey'den Roma'ya kötü haber

Roma'da Bailey sakatlandı!

Arsenal'de Havertz yerine Eze

Manchester City'de ayrılık ihtimali: İlkay Gündoğan!

Villarreal'den rekor transfer!

Bayer Leverkusen'den Timber'a ilgi!

İtalyan Antrenörler Birliği'nden men talebi

Edon Zhegrova, adım adım Juventus'a!
