İZİNLER BİTTİ!
Harry Kewell ve Shabani Nonda izinlerinin bittiği saattte İstanbul'a geldiler ve kampa katıldılar. Lincoln ise Altay maçından sonra gelecek.
Sezonun ikinci yarısı hazırlıklarına başlayan ekibimizde izinli oyuncular da kamp kadrosuna katılmaya başladı. Sarı-Kırmızılı ekibin önemli isimlerinden Harry Kewell ve Shabani Nonda izinlerinin bittiği saattte İstanbul'a geldiler. Dün gece geç saatlerde dönen iki futbolcu futbol şubesine haber vererek, bugünden itibaren çalışmalara başlayacakları müjdesini verdiler.
lkesi Avustralya'da kasığından başarılı bir operasyon geçirdikten sonra dönen Kewell'ın, operasyon sonrası tedavisinin son derece olumlu sürdüğü açıklandı ve yıldız oyuncunun Şubat ayı sonunda takımla birlikte çalışmalara başlayacağı öğrenildi. Ayrıca Nonda'nın dönüşüyle beraber teknik direktör Skibbe de rahatladı ve sarı kırmızılı takımın Fortis Kupası'nda Perşembe günü Altay ile oynanacak maç öncesinde forvet mevkinde sıkıntısı kalmadı. Nonda ve Kewell'ın dönüşü sonrasında gözler Lincoln'e çevrildi. Lincoln'ün yarın İstanbul'a geleceği ancak Altay maçı kadrosunda olmayacağı belirtildi. Lincoln, Altay maçı için İzmir'e gitmeyip, doğrudan Antalya kampına katılacak.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Nottingham Forest, Sunderland'e gol oldu yağdı

Napoli'den dört gollü net galibiyet!

Romulo attı, Leipzig üç golle kazandı

Pep Guardiola'dan Dünya Kupası tepkisi!

Mikel Arteta'dan şampiyonluk mesajı: "Her şeyimizi ortaya koymalıyız"

Nick Warburton: "Ekitike'nin iyileşme olasılığı yüksek"

Real Madrid'den 160 milyon euroluk hamle: Olise

Jose Mourinho için Real Madrid gelişmesi!

Michael Carrick'ten geleceği için açıklama

'Lanet takım': 107 günün öyküsü!























