İzin bitti!
Teknik direktör Erik Gerets yönetiminde Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirilen ve yaklaşık 1.5 saat süren antrenmanda, sakatlıkları tamamen geçen Necati ve Ergün'ün de uzun süre sonra takımla birlikte çalışması teknik heyeti sevindirdi. Sakatlığı düzelen Hasan Kabze de antrenmanda yer aldı.
İdmana, milli takımlarda bulunan oyuncuların yanı sıra, geçtiğimiz cumartesi günü Gaziantepspor ile oynanan PAF Ligi erteleme maçında omzundan sakatlanan Oğuz Sabankay ve aynı maçta kırılan burnundan Acıbadem Hastanesi'nde operasyon geçiren Özgürcan Özcan katılmadı. Bu oyuncuların tedavilerine, Metin Oktay Tesisleri sağlık merkezinde devam edildi.
Antrenmanın başında yaklaşık 40 dakika futbolcularına kondisyon yükleyen Gerets, daha sonra yarı sahada top kapma çalışması yaptırdı.
Galatasaray, Ankaragücü maçının hazırlıklarını akşam yapacağı idman ile sürdürecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Son şampiyon PSG, Liverpool'a ızdırap oldu!

Rafael Van der Vaart'tan Vinicius'a eleştiri!

Juventus'ta Spalletti için geri sayım

Borussia Dortmund'dan Jadon Sancho açıklaması!

Alvaro Arbeloa'nın kaderi Münih'te!

Bayern Münih'te Kompany ile inanılmaz rakam

Simeone'den Lucescu'ya duygusal veda: "Beni korurdu"

Kim Min Jae'den geleceği için açıklama

Harry Kane, 25 yıl sonra büyük ödülün peşinde!

Bayern Münih'ten Real Madrid'e soğuk duş!
























