İtalyan basını: G.Saray kıvranarak kazandı!
La Gazzetta dello Sport gazetesi, "Galatasaray kazandı ama 90. dakikaya kadar kıvrandı" diye başlık attı. Haberde, konuk takım Olympiakos'un özellikle ikinci yarıdaki gol pozisyonlarını değerlendiremediğine işaret edilerek, "Galatasaray'ın Kolombiyalı kalecisi Mondragon harikaydı" denildi.
Corriere dello Sport, daha uzun bir başlık kullanarak, "Terim yeniden yola koyuldu. Cihan'dan umut anlamına gelen bir gol hediyesi" dedi.
Tuttosport gazetesi ise maçın sonucunu vurgulamayı yeğleyerek, "Galatasaray işin peşini bırakmadı" başlığını kullandı. Tuttosport, "Terim'in Türkleri, Olympiakos'u yendiler ve sıralamada Real Sociedad'a yaklaşarak tur atlama yarışında yeniden yola koyuldular" değerlendirmesini yaptı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Son şampiyon PSG, Liverpool'a ızdırap oldu!

Rafael Van der Vaart'tan Vinicius'a eleştiri!

Juventus'ta Spalletti için geri sayım

Borussia Dortmund'dan Jadon Sancho açıklaması!

Alvaro Arbeloa'nın kaderi Münih'te!

Bayern Münih'te Kompany ile inanılmaz rakam

Simeone'den Lucescu'ya duygusal veda: "Beni korurdu"

Kim Min Jae'den geleceği için açıklama

Harry Kane, 25 yıl sonra büyük ödülün peşinde!

Bayern Münih'ten Real Madrid'e soğuk duş!
























