İstifa sinyali!
Futbolcularla yönetim arasında kalan Gökşen, ödemelerin gecikmesi ve verilen sözlerin yerine getirilmemesi yüzünden sıkıntıya düştü. Futbolcuların para konusunda muhatap olduğu tek isim olan Fatih Gökşen, Malatyaspor maçı sonrasında oyuncuların paraları yatmadığı için oldukça moralsizdi.
Gökşen’le Gerets’in yardımcısı Erdal Keser arasında İstanbul’a inişte yaşanan ilginç bir diyalog ise dikkatlerden kaçmadı.
Kampta görüşemeyiz
Keser, “Fatih Bey görüşemezsek yeni yılınızı şimdiden kutluyorum” dedi. Gökşen, “Görüşemeyiz” karşılığını verdi.
Keser bu kez de, “Kampta görüşürüz öyleyse” deyince Gökşen’in yanıtı ilginçti: “Kampta da görüşemeyiz.” Yaşananlarla ilgili olarak konuşan Fatih Gökşen gelişen olaylardan dolayı moralsiz olduğunu belirterek, “Maddi sıkıntıların yaşandığı doğru. Biz de bunu halletmek ve ödemeleri yapabilmek için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Ama olmadı. Futbol şubesindeki görevimden istifa etmeyi düşünüyorum” ifadelerini kullandı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Mile Svilar, milli takımsız kaldı!

Alex Scott için İngiltere'de transfer yarışı!

Jules Kounde: "Bu Hansi Flick'in kararı"

Endrick'in Real Madrid kabusu: 4 dakika

Marcao'nun 286 gün sonra dönüşü 25 dakika sürdü!

Kenan Yıldız, Avrupa'nın devlerini peşine taktı!

Barcelona'nın 80 milyon euro'luk hedefi: Ivan Fresneda

Borussia Dortmund'dan Niko Kovac'a yeni sözleşme

Roma'nın hedefi Endrick!

Pep Guardiola, Manchester City için Etihad'a geri dönüyor


























