İşte muhtemel 11

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde öğle saatlerinde toplanan sarı-kırmızılı futbolcular, akşam yapacakları basına kapalı idmanla hazırlıklarını tamamlayacak.
Lider Fenerbahçe'nin Beşiktaş yenilgisiyle zirvedeki puan farkını yeniden 4'e indiren Galatasaray, Diyarbakırspor engelini de aşarak, zirve takibini sürdürmeyi hedefliyor.
Sarı-kırmızılılarda sakatlığı süren Hakan Ünsal yarınki maçta da oynayamayacak, Hasan Şaş'ın durumu ise bu akşamki idmanın ardından netlik kazanacak.
Galatasaray'ın, Diyarbakırspor karşısına Mondragon, Cihan, Tomas, Song, Orhan, Ribery, Conceiçao, Ergün, Ayhan, Hasan Kabze (Necati), Hakan Şükür olası 11'iyle çıkması bekleniyor.
Ali Sami Yen Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak ve Digitürk Lig TV'den naklen yayınlanacak maçı hakem Metin Tokat yönetecek.
18. randevu
Birinci Lig'de Diyarbakırspor ile toplam 17 kez karşılaşan Galatasaray, bu maçlarda 11 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 de yenilgi aldı.
Diyarbakırspor ile kendi sahasında yaptığı 8 maçı da kazanan sarı-kırmızılı ekip, genel maçlarda rakip fileleri toplam 28 kez havalandırırken, kendi kalesinde ise 10 gol gördü.
İki takım arasında sezonun ilk yarısında Diyarbakır'da yapılan maçı ev sahibi ekip 2-0 kazanmıştı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Donnarumma, PSG taraftarına veda etti!

Chelsea, deplasmanda West Ham'a gol olup yağdı!

PSG, sahasında hata yapmadı

Harry Kane'den hat-trick ve Bayern Münih'ten rahat galibiyet!

Inter, Diouf'u kadrosuna kattı!

Everton'dan Tyler Dibling için anlaşma!

Villarreal, Renato Veiga'yı transfer etti!

Roma'dan Sancho alternatifi: Eljif Elmas!

Yann Sommer'den geleceği için mesaj!

PSV, Bayern Münih'den aldı: 15 milyon Euro!
