İşte Cim Bom'un muhtemel 11'i...
Akçaabat Sebatspor deplasmanında uzatma dakikalarında yediği golle geçen haftayı 2-1 yenik kapatan Galatasaray'da oyuncular, takımın başında son maçına çıkacak olan Fatih Terim'i galibiyetle uğurlamak istiyor.
Sarı-kırmızılılarda kart cezalısı olan Orhan ve Volkan'ın yanı sıra kasık ile karın bölgesinde ağrıları bulunan Ergün'ün de Çaykur Rizespor mücadelesinde forma giyemeyeceği açıklandı.
Kulüp doktoru Serhan Kurtulmuş, sağ ayak tarak kemiğinden sakatlanan Ümit'in durumunun ise maç saatinde netlik kazanacağını ve tedavisinin tüm hızıyla sürdüğünü söyledi.
Galatasaray'ın Çaykur Rizespor karşısına, Mondragon, Emrah, Suat, Ömer, Prates, Petre, Ayhan (Necati), Batista, Murat (Hasan), Bratu ve Hakan Şükür 11'i ile çıkması bekleniyor.
Atatürk Olimpiyat Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak ve Digitürk LİG TV'den naklen yayınlanacak maçı hakem Cem Papila yönetecek.
Sarı-kırmızılılar, Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarını bu akşam yapacakları basına kapalı antrenmanla tamamlayacak.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Kenan Karaman attı, Schalke Bundesliga'ya geri döndü!

Barcelona şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı!

Arsenal koşar adım şampiyonluğa!

Bayer Leverkusen, Leipzig'in serisini bitirdi!

PSG, iki kez öne geçti ama skoru koruyamadı!

Şampiyon Bayern Münih, puanı 90+10'da aldı!

Hull City, Premier Lig yolunda play-off oynayacak

Gonzalo Higuain'in değişimi gündem oldu!

Bayern Münih'ten Eren Dinkçi'nin kız arkadaşı için başlatılan kampanyaya destek

Mersinli öğrencilerin okul davetine Arda Güler'den yanıt!


























