"İstanbulspor zor rakip"

 

"İstanbulspor zor rakip"
Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Turgay Kıran, hafta sonunda İstanbulspor ile zorlu bir karşılaşma yapacaklarını söyledi.

Aylık olağan divan kurulu toplantısı sonrası soruları yanıtlayan Kıran, İstanbulspor'un düşme hattında yer alan bir takım olduğunu belirterek, "Tüm güçlerini ortaya koyacaklar ama Galatasaray'ın da gücü ortada. Keyifli ve güzel bir maç izleyeceğiz" diye konuştu.

Galatasaray Kulübü yönetiminin, yaşanan sıkıntılarda çok fazla ön plana çıkmaması nedeniyle eleştirildiğinin hatırlatılması üzerine ise Kıran, "Galatasaray etiğince biz her yerde ağlayan, bağırıp çağıran bir kurum değiliz. Biz olayları gayet tarafsızlıkla izliyoruz ve gerektiği zaman da gerekli yerlere müracatlarımızı yapıyoruz. Galatasaray'ın böyle bir sıkıntısı yok. Galatasaray her zaman efendilik ve centilmenlik içinde. Hiçbir zaman için de altta kalmış bir durum yoktur. İlla hakemlere, federasyona veya karşı takımlara bağırmamız gerekmiyor" diye konuştu.

Kıran, Galatasaray'ın şampiyonluk yarışında hep Fenerbaçe'den önce maçlarını oynaması konusunda ise, "Gerek Fenerbahçe, gerekse Beşiktaş'ın Avrupa kupalarında maçları olması nedeniyle hafta sonu maçlarını onlar oynadı. Ama artık bu kupalardan elendiler. Bundan sonra dikkat edin bakalım kalan 11 maçımızın hangi günler oynanacağına" dedi.

Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
En çok okunan haberler