İspanyol basınından kura yorumu
Galatasarayımızın Atletico Madrid ile eşleşmesi İspanyol basınında, ''Rijkaard ve Leo Franco İspanya'ya geri dönüyor'' diye duyuruldu.
Anadolu Ajansı

İspanyol medyasında yapılan ilk yorumlarda, Galatasaray'ın teknik direktörü olan ve 2003-2008 yılları arasında Barcelona'yı çalıştıran Frank Rijkaard ile Galatasaray'ın Atletico Madrid'ten transfer ettiği kaleci Leo Franco'nun İspanya'ya gelecek olmalarına dikkat çekildi. Rijkaard'ın İspanyol futbolunu ve Atletico Madrid'i çok iyi tanıyor olmasına vurgu yapılan haberlerde, ''Galatasaray yaşlı bir takım ama her halde zorlu bir rakip'' denildi.
Ayrıca İspanyol takımları arasında en kötü kuraları Galatasaray ile eşleşen Atletico Madrid ile Wolfsburg ile oynayacak Villarreal'in çektiği kaydedildi.
Kadrosunda Forlan, Kun Agüero, Maxi Rodrigüez, Reyes, Simao gibi önemli futbolculara sahip olmasına rağmen sezona kötü bir başlangıç yapan, Şampiyonlar Ligi'nden elenerek UEFA Avrupa Ligi'ne kalan Atletico Madrid, La Liga da 13 puanla 14. sırada yer alıyor. Atletico Madrid'te, ligin 8. haftasında teknik direktör Abel Resino'nun görevine son vererek yerine Quique Flores Sanchez'e getirirken, Sanchez de şimdiye kadar bekleneni verememekle eleştiriliyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Roma, yenilmezlik serisini 19 maça çıkardı!

Lyon'un Avrupa hayaline Lens engeli!

Arda Güler: "Bana çok büyük cesaret verdiler"

Ne West Ham ne Tottenham, tat tuz yok

Brighton'dan Newcastle'ın umutlarına darbe

Carlo Ancelotti: "Arda Güler çok değişti"

Fede Valverde: "El Clasico'da elimizden geleni yapacağız"

Hansi Flick: "Kalede Szczesny olacak"

Real Madrid'de Rodrygo kararı!

Juventus'tan Hojlund için ilk temas!
