Islıklamak bile yasak!
Açıklamada, daha sonra şu görüşlere yer verildi: "Unutulmamalıdır ki, maç sahada oynanır ve sahada kazanılır. Tribündeki 12. adam daima takımını coşkuyla, fakat fair-play ruhu ile destekler. Rakip takım oyuncularına yönelecek her türlü çirkin eylem, hatta ıslıklama dahi, sahada elde edilen sportif başarıyı gölgede bırakır. Tribünden gerçekleşen her çirkin eylem bir ceza ile karşılık bulur. Verilecek cezayı önceden kestirmek güç olsa da, olası bir cezanın sonuçlarını tahmin etmenin zor olmadığına inanmaktayız.
Bu sebeple maça gelecek seyircilerimize, UEFA ile varılan mutabakat çerçevesinde, stada aşağıda yazılı eşyaları getiremeyeceklerini, bu eşyaları beraberinde getirmeleri halinde ise bunların alıkonulacağını önemle bildiririz."
Yazılı açıklamada, stada sokulması yasak maddeler şöyle sıralandı: Cep telefonu, madeni para, çakmak, şemsiye (hava yağmurlu olsa dahi), sert malzemelerden yapılmış bayrak sopası, pet şişe, meşale, yanıcı, patlayıcı ve parlayıcı madde, konfeti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Albert Riera'dan Bundesliga tepkisi!

Curtis Jones için 25 milyon euro'ya ret!

Manchester United'da Sesko kararı!

Tottenham'da veda kararı: Lucas Bergvall

Napoli'ye Luiz Henrique için transfer yanıtı!

Arsenal'den Morgan Rogers için 10 milyon euro

Newcastle United'dan Woltemade'ye veda planı!

Gareth Bale'den Jose Mourinho açıklaması

Real Madrid'de Camavinga için karar: 60 milyon euro

Liverpool'dan Diomande için yeni hamle!



























