"İpler Juventus maçında kopacak"
Terim'in bazı futbolcular için gönderme kararını kesin olarak aldığı ancak Juventus maçında da beklenmedik bir skorla karşılaşılması durumunda sürpriz isimleri de listeye ekleyeceği ifade edildi. Terim'in başkan Özhan Canaydın ve futbolcularla yaptığı görüşmede şu görüşlerine yer verdiği belirtildi: "Juventus maçı bazılarınızın kaderi olacak.
Florya'ya gitmeden Olimpiyat Stadı'nda kararımı açıklarım. Bu maçı kaybettiğimiz takdirde ocak ayını beklemenin de bir anlamı kalmaz. İpler bu maçta kopar." Terim'in ocak ayına kadar beklemeyeceği Juventus maçından sonra revizyon yapması durumunda 28 kişilik kadroyu 20'ye kadar indirip ocak ayına kadar PAF takımından takviye yapacak.
Fatih Terim'in Cafer, Mülayim, İlhan ve Görkem gibi isimleri A takımı kadrosuna dahil edeck ve yabancı kontejanının dolu olmasından dolayı ligde forma giyemeyen Tamas'ı da A takıma çıkartacak. Teknik patronun istemesi durumunda bir türlü istediği performansı gösteremeyen Hollandalı yıldız Frank De Boer'in de ocak ayında takımdan gönderilebileceği belirtildi.
Yönetimin De Boer için Fatih Terim'den onay beklediği ifade edildi. Fatih Terim ayrıca Ankaragücü maçı öncesi futbolcularıyla yaptığı görüşmede şu uyarılarda bulundu: "Olympiakos maçında herkesi üzeceğimiz kadar üzdük. Ankaragücü maçında kimseyi üzmeye hakkımız yok. Görüyorum ki kafanız önünüzden kalkmıyor. Ben savaşıyorsam siz de savaşacaksınız..."
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Kırmızı Şeytanlar ilk yarıda işi bitirdi!

Real Madrid'in Militao kabusu; yine sakat!

Bayern Münih Olise için kararlı; "Satmayacağız!"

Real Madrid'de Gonzalo için beklenti 60 milyon euro!

Hakan Çalhanoğlu sezonu kapattı: Dünya Kupası'na hazır!

Xavi Simons'tan kötü haber; Dünya Kupası'nda yok!

Lider Inter, 2-0'ı koruyamadı

Dortmund, Devler Ligi biletini kaptı!

Chelsea, FA Cup'ta finale yükseldi!

Como 3 maç sonra kazandı, hedef Avrupa!
























