İNANILIR GİBİ DEĞİL
Beko Basketbol Ligi'nde 19. hafta maçında basketbol takımımız Galatasaray Cafe Crown Abdi İpekçi Sapor Salonu'nda Banvit'e 102-95 mağlup oldu.
Galatasaray.org
Maça hızlı başlayan Banvit 2 dakika dolarken 0-7 üstünlüğü yakaladı. Hücumda etkili olamayan takımımız 4 dakika boyunca skor üretemedi ve 0-11 geriye düştü. İlk sayılarını çeyrekte 5 dakika dolarken Rancik ile bulan Galatasaray Cafe Crown skoru 2-11’e getirdi. Oyunda tempoyu yükselten takımımız, Evren ve Rancik ile sayılar buldu ve çeyrekte son 3 dakikaya 9-18 girildi. Galatasaray Cafe Crown, hücumda Rancik ile etkili olurken, Banvit de Davis ile sayılar buldu ve ilk çeyrek 16-22 tamamlandı.
İkinci çeyreğe hızlı başlayan takımımız, Murat ve Washington’la bulduğu 3 sayılık basketlerle 1,5 dakika dolarken beraberliği yakaladı (22-22). Takımımız, Fatih Solak ile bulduğu sayılarla maçta ilk kez öne geçti ve 26-25 öne geçti. Murat, Washington ve Rancik ile bulduğu sayılarla farkı açan Galatasaray Cafe Crown, 2, çeyrekte 5 dakika dolarken skoru 32-25’e getirdi. Oyun karşılıklı basketlerle devam etti ve devre 41-34 tamamlandı.
İkinci devreye etkili başlayan Banvit 2 dakika dolarken skoru 43-41’e getirdi. Oyun karşılıklı basketlerle devam ederken Wilkinson’la 3 sayılık basketler bulan takımımız, çeyrekte son 4 dakikaya girilirken skoru 54-46’ya getirdi. Devam eden bölümde toparlanan Banvit sayılar buldu ve bitime 1,5 dakika kala skoru 54-54’e getirdi ve devre bu skorla tamamlandı.
Son çeyrek karşılıklı basketlerle başladı ve Banvit 1,5 dakika dolarken Cakic’in 3 sayılık basketi ile 56-58 öne geçti. Başa baş devam eden oyunda takımımız Rancik’in sayılarıyla çeyrekte 3 dakika dolarken 64-63 öne geçti. Aynı şekilde karşılıklı sayılarla devam eden oyunda Galatasaray Cafe Crown son 3,5 dakikaya Wilkinson’un sayılarıyla 72-69 önde girdi. Devam eden bölümde etkili olan takımımız, Washington ve Rancik ile bulduğu sayılarla son 1,5 dakikaya 78-71 önde girdi. Toparlanan Banvit, son 30 saniyeye girilirken skoru 78-77’ye getirdi. Son saniyelerde karşılıklı 3 sayılık basketler geldi ve normal süre 83-83 tamamlandı.
Uzatmada istediği oyunu ortaya koyamayan takımımız mücadeleden 95-102 mağlup ayrıldı.
PERİYOTLAR:
1. ÇEYREK: 16-22
2. ÇEYREK: 25-12
3. ÇEYREK: 13-20
4. ÇEYREK: 29-29
UZATMA: 12-19
Galatasaray Cafe Crown:
Darius Washington: 20 S, 4 R, 4 A
Caner Topaloğlu: 3 S, 2 R
Murat Kaya: 7 S, 1 R, 2 A
Mike Wilkinson: 22 S, 8 R
Radoslav Rancik: 30 S, 7 R, 4 A
Evren Büker: 9 S, 4 R, 8 A
Can Akın: 1 A
Simas Jasaitis: 1 R, 1 A
Fatih Solak: 4 S, 6 R
Banvit:
İbrahim Yıldırım: 3 S, 3 R, 2 A
Lance Williams: 21 S, 8 R, 5 A
Charles Davis: 21 S, 15 R, 4 A
Yiğitcan Turna: 13 S, 4 R, 2 A
Barış Özcan: 13 S, 3 R, 5 A
Keith Simmons: 19 S, 3 R, 3 A
Goran Cakic: 9 S, 2 R, 1 A
Yunus Çankaya: 3 S, 1 R, 3 A
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Feyenoord'a Go Ahead Eagles şoku!

Roma, Serie A'da zirveye ortak oldu

Guardiola'nın 1000'de yüzü güldü; Liverpool kabusta

Real Madrid, deplasmanda sessiz kaldı!

Aston Villa'dan müthiş zafer: 4-0!

Bologna'dan Serie A'nın zirvesine darbe!

Nico Williams attı, Bilbao derin bir nefes aldı

Sassuolo, Atalanta deplasmanında farklı kazandı

Ajax, ligde iki maç sonra kaybetti!

Enzo Fernandez, Arjantin kadrosundan çekildi




























