İlle de Panzer olacak
Öncelik Matthias Sammer’de
Hürriyet Gazetesi'nin 27 Mayıs tarihli haberine göre, sarı kırmızılı takımda, aralarında Barış, Serkan, Cassio Lincoln, Hakan Balta, Volkan Yaman, Aykut ve Ümit Karan’ın da bulunduğu Almanya’da futbol eğitimi almış çok sayıda futbolcunun yer alması nedeniyle teknik direktör konusunda böyle bir seçime giden sarı kırmızılıların ilk tercihi Matthias Sammer.
Sammer’e genç, hırslı, başarıyı arzulayan ve futbolcuları ateşleyen bir teknik adam olması nedeniyle öncelik tanıyan kulüp başkanı Adnan Polat’ın kriterlerine uyan diğer Alman teknik direktörler ise Lothar Mathaeus, Mirko Slomka ve Michael Skibbe.
Sammer’in yanıtı bekleniyor
Her 3 teknik adamın da bir takımı çalıştırmıyor olması sarı kırmızılı yönetcilerin elini güçlendiriyor. Schalke’den bu yıl ayrılan Slomka için yapılacak temaslar Sammer’den gelecek yanıta göre belirlenecek. Öte yandan görüşmeleri bizzat yürüten AdnanSezgin’in dün akşam saatlerinde İstanbul’a dönerek yönetim kuruluyla durum değerlendirmesi yapacağı öğrenildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Fiorentina'nın büyük hasreti sona erdi!

Bayern Münih, 3 puanı 4 golle aldı!

Barcelona'nın serisi 8 maça yükseldi!

Nico Paz'dan Real Madrid yanıtı!

Simeone: "Sörloth, farklı işler yapıyor"

Feyenoord sahasında takıldı!

Atletico Madrid, deplasmanda rahat galip!

Semih Kılıçsoy İtalya'da siftah yaptı!

Newcastle'dan yakın takip: Boey!

50 milyon euroluk iddia! Bayern Münih, Bruno Fernandes'in peşinde



























