İliç: "Durumum belirsiz"

 

Fanatik
İliç: "Durumum belirsiz"
Partizan’ın simge futbolcularından biriyken, 24 saatlik bir operasyon sonrası transfer edildi. Cim Bom sezonun açılış maçında Ali Sami Yen’de Konyaspor’u 2-1’le geçerken, 2 golün altında da onun imzası vardı. Daha sonraları ise gitgide düşen performansı nedeniyle uzun süre yedek kulübesinde kaldı. ‘Gitsin mi, kalsın mı?’ tartışmaları yapıldığı sırada öyle bir Beşiktaş derbisi oynadı ki, Galatasaray’ın şampiyonluk yarışında varolduğunu, kendisinin de Türkiye’de kalıcı olduğunu ispatladı. 28 maç, 9 gol, 8 asistle sezonu tamamlayan Sasa İliç, Almanya’da merak edilen soruları cevapladı.

"Bir oynayabilsem..."

Hezimete uğradıkları 6-0’lık Arjantin sınavı sonrası konuştuğumuz İliç, Galatasaray’daki durumunun belirsizliğini koruduğunu açıkladı. Sözleşmesinin sürdüğünün altını çizerek söze giren Sasa, "Şu anda neler olduğunu ben de bilmiyorum. Ama Türkiye’de bulunmaktan, İstanbul’da yaşamaktan dolayı mutluyum" dedi. Yönetimin, Dünya Kupası sonrası cazip bir fiyata kendisini satmak istemesini doğal karşıladığını kaydeden Sırp futbolcu, "Bunu biliyorum. Bu politikaları çok doğal. Ancak gördüğünüz gibi oynayamıyorum. İki maçta da yedektim, bir oynayabilsem..." ifadesini kullandı.

"Teklifler geliyor"

Sezon içerisinde Galatasaray ve Dünya Kupası Grup Eleme Maçlarında Sırbistan Milli Takımı formasıyla sergilediği performans sonrası çeşitli teklifler aldığını kaydeden İliç, "Almanya’dan ve diğer Avrupa ülkelerinden teklifler var. Ancak bunların hiçbirine şu ana kadar net bir yanıt vermiş değilim. Söylediğim gibi, Galatasaray’daki durumum belirsizliğini koruyor. Galatasaray’ın yola benimle devam edip, etmeyeceği netleştikten sonra ben de adımımı atacağım. Ancak tüm bu söylediklerim, Dünya Kupası Finalleri bittikten sonra netleşecektir. Yani bir süre daha bekleyeceğiz" dedi.

"Hepimiz şaşkınız"

Hollanda ve Arjantin karşılaşmalarıyla ilgili düşüncelerini de aktaran İliç, "Neden yedek kaldığımı bilmediğim gibi, Arjantin’den nasıl altı gol yediğimizi ve hala gol atamamızın nedenini de bilmiyorum. İşin ilginç tarafı kimse bunu bilmiyor. Şu anda herkes şaşkın" yorumunu yaptı.

Yıldız futbolcu, "Henüz Galatasaray transfer yapmadı. Bu konu hakkında neler söyleyeceksin?" şeklindeki sorumuza ise, "Kimse transfer yapmadı ki... Dünya Kupası bitsin, o da olacaktır. Transfer er ya da geç yapılır. Kadronun güçlendirileceğini düşünüyorum" yanıtını vererek sözlerini tamamladı.



Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
En çok okunan haberler