"İkisi de süper"

 

Fanatik
"İkisi de süper"
Aslan’ın hocası Gerets, yeni yıldız adaylarını yorumladı: “Vogel eski öğrencim. Bize çok büyük katkı sağlar. Carrusca ise hırslı ve başarıya aç. Takımda görmek isterim. Şu anda tek sıkıntımız Heinz. Gitmezse sorun olur...” 
 
Keyfi yerine geldi

Sarı-Kırmızılı yönetimin yabancı transferinde ağır kalması teknik direktör Eric Gerets’i oldukça tedirgin etmiş, Belçikalı hoca basın toplantılarında sıkıntısını ince mesajlar göndererek dile getirmişti. Ancak yönetimin Arjantinli Carrusca ve Vogel ile anlaşması Gerets’in keyfini yerine getirdi. Tecrübeli teknik adam, prensipte anlaşma sağlanan iki oyuncuyu  değerlendirip, övgü dolu sözler sarfetti.

‘Her tarafı tecrübe’
Eric Gerets, İsviçre Milli Takımı’nda forma giyen ve bonservisi Milan’da olan Vogel ile PSV Eindhoven’da birlikte çalıştığını söyledi. Gerets, “Vogel’i çok iyi tanıyorum. PSV ile yaşadığımız iki şampiyonluğun başmimarıydı. Çok yönlü bir oyuncu. Her tarafı tecrübe kokuyor. Özellikle Şampiyonlar Ligi maçlarında bize katkısı çok olur. Onun gibi disiplinli futbolcular gittikleri her kulüpte başarıya ulaşır” dedi.

‘Katkı sağlayacaktır’
Yönetimin Carrusca’dan da prensipte ‘Evet’ yanıtı aldığını belirten Gerets, “Vogel kadar tecrübeli değil ama genç, hırslı ve başarıya aç. Bu faktörler Galatasaray’a katkı sağlayacağını gösteriyor” diye konuştu. İki futbolcunun transferine de onay veren Belçikalı hoca, önlerindeki en büyük engelin Heinz olduğunu vurguladı. Gerets, “Heinz ile yollarımızı ayırmadan iki oyuncuyla birden anlaşamayız. Öncelikle bu işi bitirmeliyiz” yorumunu yaptı. 



Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
En çok okunan haberler