İkinci yarılarda bittik
Turkcell Süper Lig'de 2008-2009 sezonunda istediği sonuçları alamayan Galatasarayımız, ikinci yarılarda yediği gollerde adeta yıkıldı.
Anadolu Ajansı

Kondisyon yetersizliği eleştirilerine maruz kalan Galatasarayımız, bunu doğrularcasına ikinci yarılarda daha fazla gol yedi. Sarı-kırmızılılar, uzatma dakikaları da dahil olmak üzere maçlarda 76. dakikalardan sonra toplam 9 golü kalesinde gördü.
-ATTIĞI GOLLERDE DENGE VAR-
Takımımız Galatasaray, bu sezon ilk yarı ve ikinci yarılarda birbirine yakın sayılarda gol buldu. Bu sezon ilk yarılarda toplam 28 gol atan ''Cim bom'', ikinci yarılarda da 29 golü rakip filelere gönderdi.
Sarı-kırmızılılar, bu sezon maçlara iyi başladığını en fazla golü 15 gol ile 1-15. dakikalar arasında bularak gösterirken, Galatasarayımız, 61-75. dakikalarda ise 13 gol kaydetti.
-GALATASARAY'IN GOL RAPORU-
Galatasarayımız bu sezon dakikalara göre yediği ve attığı goller şöyle:
Attığımız goller:
1-15 15
16-30 5
31-45 8
46-60 9
61-75 13
76-90 7
Yediğimiz goller:
1-15 5
16-30 4
31-45 8
46-60 8
61-75 5
76-90 9
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Milan, Adrien Rabiot için devrede!

Adam Buksa, Udinese'de!

Bayer Leverkusen, Lucas Vazquez'i açıkladı!

Vitor Pereira'dan 30 milyon euroluk transfer

Borussia Dortmund, Niko Kovac ile 1 yıl daha uzattı!

Borussia Dortmund, Carney Chukwuemeka'yı açıkladı

Manchester City, Donnarumma için Ederson'u bekliyor!

Lucas Vazquez, Leverkusen yolunda!

Getafe, Sevilla'yı deplasmanda devirdi!

Athletic Bilbao, 3 puanı tek golle aldı!
