İdmana devam!
Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanın ilk 20 dakikasında futbolculara koşu yaptıran teknik direktör Gerets, daha sonra tesislere dönerken, kalan bölümde serbest bırakılan oyuncular kendi aralarında şut çalıştılar.
Fenerbahçe derbisinde forma giyen futbolculardan Cihan, Tomas, Hasan Şaş, Saidou, Ayhan, Hakan ve Necati'nin idmana katılmaması dikkat çekerken, tedavileri süren oyunculardan Orhan ile Yalçın ise takımdan ayrı koşu yaptı. Yine tedavisi süren Ümit Karan ise idmanda yer almadı.
Galatasaray takımı, yarın yapacağı iznin ardından Ankaraspor maçı hazırlıklarına 25 Nisan Salı günü devam edecek.
Canaydın izledi!
Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, başkan yardımcısı Adnan Polat, yönetici Fatih Gökşen ve sportif direktör Bület Tulun ile birlikte idmanı izledi.
Tesislerin balkonunda çay içerek antrenmanı takip eden Özhan Canaydın'ın, Fenerbahçe mağlubiyeti sonrası oldukça moralsiz olduğu görüldü.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Real Madrid'den ıslıklar altında galibiyet

Hakan Çalhanoğlu şov yaptı şov!

Ferdi Kadıoğlu'ndan 3. dakikada gol!

Bask derbisi Athletic Bilbao'nun

Ne Mallorca'ya yaradı ne Valencia'ya

Hakem maçı durdurup telefonla konuştu

Muhammed Salah'ın yerine 19'luk yıldız: Yan Diomande

Hakan Çalhanoğlu, Inter'de kalmak istiyor

Başarıdan çöküşe: Wolverhampton'un 7 yıllık eriyişi!

Anthony Gordon için 86 milyon euro!
























