"Rijkaard öyle istedi"
Galatasaray'ın genç futbolcularından Emre Çolak Galatasaray TV'ye açıklamalar yaptı.
Galatasaray.org

- Kamp döneminiz nasıl geçiyor?
Kendi adıma konuşmak gerekirse, kamp gerçekten çok güzel geçiyor. Çünkü iki hazırlık maçında da ilk 11'de oynadım ve iyi de oynadığımı düşünüyorum.
- Rijkaard gibi bir teknik direktör ve tecrübeli futbolcularla aynı havayı solumak sizin gibi genç futbolcular için neler ifade ediyor?
Öncelikle tabii ki dünya yıldızı oyuncularla çalıştığımız için çok mutluyuz. Birbirinden değerli hocalarla da çalıştığımız için çok mutluyuz. Takımda oynadığımız ağabeylerimiz birbirinden yetenekli futbolcular. Hepsi çok iyi insanlar ve bize gerçekten çok yardımcı oluyorlar. Ağabeylerimizden aldığımız şeyler bizim geleceğimiz için çok önemli. Bu bize çok iyi bir tecrübe oluyor ve yarar sağlıyor.
- Peki Emre sen kendini A Takım için hazır hissediyor musun?
Ben kendimi mantalite olarak hazır hissediyorum ama benim için genel görüş fiziğimin gelişmesi yönünde. Buna da katılıyorum ve saygı duyuyorum. Bunun düzelmesi çalışarak olacağı için kafam çok rahat. Çalışacağım ve inşallah A takımda oynamaya başlayacağım.
- Hazırlık maçlarında duran topları sen kullanıyorsun. Bu, herkeste olmayan bir yetenek. Bu yetenek de senin için büyük bir şans herhalde?
Antrenmanlarda duran topları bir iki kere kullandım. Herhalde hocamızın dikkatini çekti. Maçlarda da bütün duran topları benim kullanmamı istedi. Tabii ki iyi bir özellik, iyi de kullanıyorum.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Ruben Amorim'den Cunha ve Mount müjdesi!

Markus Krösche: "Liderliği düşünmüyorum"

Can Uzun'dan golü için itiraf

Robin Koch: "Daha iyisi olamaz"

Can Uzun'dan Galatasaray'a 'sus' sevinci!

Wolverhampton'da Vitor Pereira ile yeni sözleşme!

Kopenhag ile Bayer Leverkusen yenişemedi!

Jude Bellingham, derbiyle dönüyor!

Capello: "Kenan Yıldız'ı tutmak zor olacak"

Chelsea'de Sterling ve Disasi krizi!
