"Hırsız istemiyoruz"
Karşılamada Galatasaray’ın tek golünü atan Hasan Şaş maç bitiminde, ‘Aleyhimize verdiği faullerle hekem bizi uyuttu. Ali Sami Yen’de bu kadar aleyhimize karar verilmez. Bu kadar art niyetli olunmaz. Hakemler bizi azarlamasın. Biz de çocuk çoluk sahibiyiz. Karizmaysa, kralını yaparız’ dedi. Soyunma odasının koridorunda ise, ‘Hırsız istemiyoruz. Alın terimizi kimse çalamaz. Ne biçim maç yönetiyorsun’ diyerek isyanını dile getirdi.
Sportif Direktör Bülent Tulun, hakem yönetiminden yakındı. Tulun, şunları söyledi: ‘Hakem G.Saray’ın altını oydu. Takdir haklarını rakip takıma kullandı. Hakemlerimiz bundan dolayı Avrupa’da görev alamıyorlar. Karşımızda planlı bir hakem vardı. 89. dakikada bir futbolcuya kart göstermek için 70 metre koşuyor. Böyle şey olur mu? Adamı asarlar.’
Maçın bitimiyle birlikte taraftarlar, stadı terk etmeyerek yönetimi ve Ergun Gürsoy’u istifaya davet etti. Taraftarlar, ‘Aciz yönetim istemiyoruz’, ‘Ergün Gürsoy istifa’, ‘İstifa et istifa et Ergun Gürsoy, Cim Bom seninle rezil oluyor’, ‘Olmaz böyle başkan git Özhan’ diye bağırdılar. Taraftarlar, tribünü ateşe verdiler ve yaklaşık 15 dakikalık protestonun ardından tribünleri terk etti.
Stadın önünde toplanan taraftarlar, uzun süre yönetim aleyhine tezahürat yaparken, tepkinin giderek artması üzerine emniyet güçleri zor kullanarak grubu uzaklaştırırken, bazı taraftarların gözaltına alındığı görüldü. Bir grup sarı kırmızılı taraftar, Metin Oktay Tesisleri’ne gidip oyuncuları protesto etti. Grup tepkisini dile getirdikten sonra kendiliğinden tesislerden ayrıldı.
Ergun Gürsoy, ‘Üzgünüz, ama gol atamayana atarlar. Hakem ne kadar kötü olursa olsun gol atmalısınız. Bu kadar az seyircinin önünde hakem de kendini kaybetti’ dedi. Gürsoy, Sportif AŞ binasına yürüyerek giderken taraftar tepkisiyle karşılaştı. Bir taraftarın, ‘Yaşlandın, bunadın artık Ergun’ sözlerine sinirlenen Gürsoy’u, korumaları sakinleştirerek, kulüp binasına götürdü.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Barcelona Sportif Direktörü Deco: "Alvarez artık geçmişte kaldı!"

Real Madrid'den sakatlık açıklaması: Konate

Deportivo'yu yıkan haber: Aubameyang

David Alaba'nın yeni takımı belli oldu!

De Laurentiis: "Kendi paramla 70 bin kişilik stadyum yapıyorum!"

Achraf Hakimi, hakim karşısına çıkacak

Manchester United'ın borcu 1 milyar sterlini aştı

Christian Eriksen'in Wolfsburg macerası sona erdi

Manchester United'da Antonio Conte sesleri

Mbappe'den Olise açıklaması: "Dünyadaki her kulüp onu ister"























