Heyecanlandıran iddia!
Hollandalı yıldızların transferi için İspanya Ligi'nin sona ermesini bekleyen Özhan Canaydın, sezon biter bitmez çalışmalara başladı. De Boer ve Overmars'la aracı olmaksızın direkt olarak görüşen Canaydın, hemen her konuda anlaşma sağladı. Daha sonra Fatih Terim'i arayarak müjdeyi veren Canaydın, "Sözünü verdiğimi iki yıldızın transferi bitmek üzere" dedi.
Canaydın'ın bu haberine oldukça sevinen Terim'in, "De Boer ve Overmars'ı alırsak, başka futbolcu almamıza gerek kalmaz. Her ikisi de, gerek tecrübeleri, gerekse yetenekleriyle takıma çok faydalı olur" dediği belirtildi. Fatih Terim ayrıca 2.Başkan Ali Dürüst'e Romanya'dan üç genç futbolcunun ismini verdi ve, "Bunların ikisini alabilirsek büyük iş yapmış oluruz" dedi.
Galatasaraylı yöneticiler, Terim'in istediği Rumenlerin transferi için harekete geçerken, bu oyuncuların Rapid Bükreşli Florin Brasu, Dinamo Bükreşli Gabriel Taman ve National Bükreşli Ovidiu Hetre olduğu öğrenildi. Terim'in özellikle orta sahada görev yapan Petre üzerinde durduğu bildirildi. Bu oyuncuya Hollanda'nın Ajax takımı da talip.
Kaynak: Hürriyet
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Mbappe'den Arda Güler'e: "Küçük kardeşim, seni seviyorum"

Aston Villa'dan Avrupa'da gövde gösterisi!

Davide Ancelotti: 'Galatasaray'a da aynı bedeli ödedik!'

Arda Güler attı, Real Madrid doludizgin!

Perrin: "Galatasaray'ın golleri şok oldu"

Como'dan Manchester United'a Şampiyonlar Ligi'nde ağır darbe!

Berke Özer, 542 gün sonra Galatasaray'a karşı!

Haaland - Guardiola: 15 milyar dirhemlik proje!

Barcelona'ya El Clasico öncesi kötü haber!

Joe Cole'den Fabian Ruiz için büyük övgü!

























