Hesap günü

Hasan Şaş - Necati hedefte
Başkent'te oynanan karşılaşmadan sonra sarı - kırmızılı yöneticilerle gerginlik yaşayan Belçikalı hoca, Ankaraspor maçının kasetini oyuncularına izleterek yapılan hataları tek tek gösterecek, Mlada Boleslav sınavı öncesi sert uyarılarda bulunacak.
Ankaraspor maçında saha içinde ve soyunma odasında tartışan Hasan Şaş ile Necati'nin dikkatini çekecek olan Gerets bundan sonra takım içinde gerilim çıkaranların kadro dışı bırakılacağını açıklayarak oyuncularına gözdağı verecek.
Tek tek dinleyecek
Deneyimli teknik adam, beraberlikle biten maçın kasetini analiz ettikten sonra oyuncularını tek tek dinleyecek ve özeleştiri yapmalarını isteyecek.
Gerets'in, Ankaraspor deplasmanında futbol olarak da bekleneni veremeyen sarı - kırmızılı oyunculardaki motivasyon eksikliğinin nedenlerini de araştıracağı ve bu konuda çalışma yapacağı ifade edildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Napoli Başkanı'ndan Osimhen açıklaması!

Atletico Madrid, Thiago Almada'yı transfer etti

Hull City taraftarları Türkiye turunda

Napoli'de Laurintisten şaşırtan açıklama: "Batıyoruz"

Ter Stegen kabusu bitmiyor: Yeni bir ameliyat kapıda

Jhon Arias Wolverhampton yolcusu!

Simons transferinde gizli operasyon

Manchester United'dan Brentford'a dev teklif!

Crystal Palace'tan inanılmaz hata

Liverpool, Hugo Ekitike ile anlaştı!
