Herkes masaya!

Kadrodaki bütün yabancıları göndermeyi planlayan yöneticilerin bu görüşmeler sonunda gidecek ve kalacak oyuncuları kesin olarak tespit edeceği vurgulandı. Gönderilmesine karar verilen isimlerle en kısa sürede yolların ayrılacağı kaydedildi.
Song, Tomas ve İliç'le çarşamba gününe kadar masaya oturacak olan sarı - kırmızılı yöneticilerin, yıldız oyuncuların durumlarını netleştirecekleri öğrenildi.
Hırvat savunmacı Tomas tatilini geçirmek için dün ülkesine giderken, yönetimin bu oyuncuyla hâlâ temas kurmadığı ve durumunun belirsiz olduğu ifade edildi. Bir yıllık sözleşmesi sona eren Japon oyuncu Junichi İnamoto ile vedalaşacak olan Galatasaray, bekleneni veremeyen Arjantinli Marcelo Carrusca'ya da kulüp arıyor. Carrusca'nın kiralanmasının en güçlü olasılık olduğu belirtiliyor.
Feldkamp bekleyişi
Bu arada Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin'in de, 30 Haziran'da Florya'da topbaşı yapacak olan oyuncularla bir araya geleceği vurgulandı.
Özellikle Alman teknik adam Karl Heinz Feldkamp'ın göreve başlamasından sonra takımda sürpriz gelişmelerin yaşanabileceği bildirildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Mohamed Amoura, Benfica yolunda!

Bologna, Rowe için anlaşmaya vardı!

Victor Boniface Milan'a gidiyor!

Barcelona'da Kounde ile uzatma kararı

Loic Bade, Bayer Leverkusen'de

Chelsea'de Nkunku ve Jackson için ayrılık mesajı!

Liverpool'da Frimpong şoku: Slot, sakatlığı açıkladı

Noah Okafor, Leeds United'da!

Kristjan Asllani kararını verdi: Torino

Edon Zhegrova için Juventus'a 2 şart!
