Herkes idmanda
Arda Turan, Servet Çetin, Milan Baros, Mehmet Topal, Fernando Meira, Harry Kewell ve Hasan Şaş takımla birlikte çalıştılar.

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, çalışmalarını Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yaptığı basın ve taraftara kapalı antrenmanla sürdürdü.
Teknik ekibimiz Michael Skibbe, Cevat Güler, Burak Dilmen ve Nezih Ali Boloğlu yönetiminde, saat 11.00’den itibaren Jupp Derwall antrenman sahasında yapılan antrenman ısınma çalışmalarıyla başladı. Antrenmanın ana bölümünde önce pas çalışmaları yapılırken kaleciler kaleci antrenörü Nezih Ali Boloğlu yönetiminde özel bir kaleci antrenmanı yaptılar. Daha sonra dar alanda kalecilerin de katıldığı taktik bir çalışma yapıldı.
Ayhan Akman, Arda Turan, Servet Çetin, Sabri Sarıoğlu, Milan Baros, Mehmet Topal, Fernando Meira, Harry Kewell ve Hasan Şaş bu antrenmanın tümüne takımla birlikte çalıştılar.
Antrenman soğuma çalışmalarıyla tamamlandı ve oyuncular öğle yemeği ve merkez binaya geçtiler. Serkan Kurtuluş ve Hakan Balta’nın tedavilerine ise sağlık merkezinde devam ediliyor.
Antalyaspor karşılaşması hazırlık çalışmalarını bu son antrenmanla tamamlayan Galatasaray, öğleden sonra THY’nin tarifeli seferiyle Antalya’ya geçerek otelde kampa girecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Napoli, Lorenzo Lucca transferinde sona doğru!

Frankfurt'tan 80 milyon Euro'luk teklife ret!

Liverpool, Rodrygo için devreye giriyor

Eljif Elmas için 12 milyon euro!

Barcelona'nın Ter Stegen kararına tepki!

Ajax, Raul Moro'yu kadrosuna kattı!

Liverpool, Luis Diaz için Bayern Münih'in teklifini reddetti

Jessey Sneijder FC Utrecht ile sözleşme imzaladı

Real Madrid, Carreras transferini açıkladı

Juventus, Kim Min-jae için harekete geçti
