Herkes Canaydın'a tepkili
Beklenen hamlelerin yapılamaması nedeniyle zor durumda kalan Sarı Kırmızılılar’ın idari patronu ise ik etapta maddi konuları çözmek için harekete geçti. Kulüp kasasına nakit para koymayı hedefleyen Canaydın’ın üç farklı bankayla kredi konusunda görüşmeler yaptığı ifade edildi. Başkan’ın, kısa bir süre içerisinde 7-8 milyon dolarlık miktarı temin etmeyi amaçladığı sızan bilgiler arasında.
Tüm bu olumsuzlukların yanısıra umutlarını yitirmeyen Özhan Canaydın’ın, idari anlamda yeni bir yapılanma çalışması içine girdiği de öğrenildi. Transferlerin Fatih Terim tarafından yapılması konusunda kararlı olan Cim Bom’un patronu, yeni sistemi mutlaka uygulayacaklarını belirtti. Canaydın, “Kulüp olarak transferde yeni bir sistem yaratmaya çalışıyoruz. Hocamız Fatih Terim’in arkasında duracağız” ifadesini kullandı.
Uygulamak istedikleri sisteme yeni bir isim konulmaması gerektiğini kaydeden Canaydın, “Artık bundan sonra her iş profesyoneller tarafından yönetilecek. Yakında gerekli açıklamayı yapacağız. Yönetim bu sisteme destek verecek. Artık Futbol A.Ş. ve stat A.Ş. her konuda devreye girecek” dedi. Canaydın önümüzdeki günlerde yeni yapılanmayla ilgili daha detaylı bilgi vereceklerini belirterek, sözlerini noktaladı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Tottenham'a Hollandalı stoper!

AC Milan'da Ruben Amorim dönemi

Manchester United'dan Summerville hamlesi

Jose Mourinho'dan transfer talebi: Felix Nmecha

Crystal Palace'ta Pierre Sage dönemi

Juventus, Jeremie Boga'yı takımda tuttu

Acun Ilıcalı, Galatasaray'dan transfer istiyor!

Atalanta Maurizio Sarri'ye emanet

Manchester United'dan rekor belgesel anlaşması!

Real Madrid'de mutlu son: Cucurella
























