"Her şey Aslan için"
Beşiktaş’tan, Galatasarayımıza transferi olay olan milli oyuncu Gökhan Zan, sarı-kırmızılı takımda şampiyonluklar yaşamak istediğini ifade etti.
Milliyet

Galatasaray gibi büyük bir camiaya gelmenin onuru ve gururunu yaşadığını kaydeden Gökhan, “Burada herhangi bir sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyorum. Gereken tüm mücadeleyi vereceğimden kimsenin şüphesi olmasın. Elimden gelenin en iyisini yapıp Galatasaray taraftarı ve camiasına layık olacağım” dedi.
Milli futbolcu, hakkındaki, ‘sakat’ iddialarına da yanıt verdi. Geçmişte yaptığı fedakârlıklar yüzünden birçok kez sakatlık geçirdiğini savunan Zan, “Aslında benim yaşadığım sakatlıklar ciddi ve önemli sakatlıklar değil. Tam tersi bir fedakârlık örneği gösterdiğim için nüksediyordu. Belki o hafta dinlenmiş olsaydım, bir sonraki haftalara yansımamış olacaktı. Fakat takımın şampiyonluğa gitmesi, UEFA’da, Türkiye Kupası’nda takımı yalnız bırakamıyorsunuz. Tüm fedakârlıkları göze alıp siz de etkileniyorsunuz. Profesyonellik değil bu. Ama takım arkadaşlarınızı yalnız bırakmak istemiyorsunuz. Önemli sıkıntım yok, olmadı da. Bunlar yazıldı- çizildi, ancak beni üzmüyor. Ben işime konsantre olmaya çalışıyorum” diye konuştu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

PSG, 4 İngiliz engelini aşarak Şampiyonlar Ligi'nde finale çıktı

PSG, 4 İngiliz engelini aşarak Şampiyonlar Ligi'nde finale çıktı

Hakan Çalhanoğlu, UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde ilk peşinde

Premier Lig'i yıkan Fransız gücü: PSG

Napoli'den Kevin de Bruyne hamlesi!

PSG, Arsenal'i yıkarak finalde!

Harry Kane, rekorlarını şampiyonlukla taçlandırdı

Inter - Barcelona maçında tarihe geçen sonuç: 4-3'lük maçta tur Inter'in

Arda Güler'den sosyal medyadan çocukluk paylaşımı!

Manchester City, Ait-Nouri'yi gündemine aldı!
