Hep aynı dert!
Serkan hazırlanıyor
Kewell’ın ağrılarının geçmesi durumunda bugünkü çalışmaya katılacağı öğrenilirken, Hasan Şaş’ın ise kendisini deneyeceği, ancak ödeminin inmemesi durumunda forma giymesinin mümkün olmayacağı belirtildi.
Üst üste oluşan sakatlıklar nedeniyle tecrübeli oyuncusunu zorunlu olarak sağ bek bölgesinde oynatan Skibbe ise, bu gelişme üzerine Emre Aşık ve genç oyuncu Serkan Kurtuluş’a ‘Hazır olun’ emri verdi. Düz koşulara devam eden Sabri’nin de kendisini iyi hissetmesi halinde kadroya alınacağı bildirildi.
Dikişleri alınan Nonda’nın bu maçta da oynaması zor güzükürken, Linderoth, Barış, Serkan Çalık, Ferdi, Orkun, Emre Güngör, Aydın ve Ümit Karan’ın tedavileri de sürdürüldü. Almanya’da kontrolden geçirilen Uğur Uçar’ın durumunun ise iyiye gittiği açıklandı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Barcelona'dan transferde mutlu son: Adeyemi

Jose Mourinho: "Real Madrid'e yardım etmek için geldim"

Mourinho Real Madrid'de göreve başladı

Atletico Madrid'de Joao Gomes transferi iptal!

Manchester United'da hedef Manu Kone

Acun Ilıcalı, Folcarelli'yi istiyor

Alejandro Garnacho için Roma'ya ret!

Johan Manzambi için 60 milyon euro

Mikel Merino, transfere kapıyı kapattı

Fiorentina'da Arthur Atta için geri sayım
























