Heinz'da mutlu son...

Küçük pürüzler kaldı
Alman kulübüyle görüşmeleri yürüten Sportif Direktör Bülent Tulun, ‘Futbolcuyla kesin anlaşma sağladık. Tek sorun kulübünde. Borussia Mönchenglabach yöneticileriyle aramızda küçük pürüzler kaldı. Onu da yarın (bugün) çözeceğimize inanıyorum' dedi. Tulun, ‘Bu transferin gerçekleşme şansı ne kadar?' sorusu üzerine de, ‘Yüzde 90 bu iş bitti' cevabını verdi.
Bülent Tulun bugün Borussia Mönchengladbach Kulübü Başkanı Rodlo Konigs ile bir araya gelerek, Marek Heinz'ın bonservisi için pazarlık yapacak. Bu arada Başkan Özhan Canaydın'ı Tulun'u telefonla arayarak, Konigs ile pazarlığa başlamak için eski yönetici Abdurrahim Albayrak'ı beklemesini istedi. Konigs ile yakın arkadaş olan Albayrak'ın bu transferi bitirmek için Canaydın'a söz verdiği belirtildi.
Öte yandan Çek Cumhuriyeti Milli Takımı'na çağrılan Marek Heinz'ın, geçtiğimiz cumartesi günkü Schalke 04 maçından sonra takım arkadaşlarına, ‘Bu, benim buradaki son maçım olabilir. Galatasaray çok güzel bir teklif yaptı. Ben anlaştım, kulüp de kabul ederse İstanbul'a gideceğim' dediği belirtildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Arda Güler, Xabi Alonso'dan alkışı aldı!

İngiltere'de yılın futbolcusu Salah oldu

Arda Güler'li Real Madrid, üç puanı tek golle aldı

Mehdi Taremi, Inter U23 takımıyla antrenmanlara başlıyor

Marsilya'da Rabiot ve Rowe satış listesinde

Wolverhampton, Jackson Tchatchoua'yı kadrosuna kattı

Leeds United, lige galibiyetle başladı

Wolfsburg'tan Benfica'ya ret: Mohamed Amoura

Benjamin Pavard, Barcelona'ya önerildi!

Liverpool, Konstantinos Tsimikas'ı kiralamaya hazır
