Hazırlıklar tamamlandı
Galatasarayımız, Ankaragücü ile deplasmanda oynayacağı Turkcell Süper Lig 8. Hafta karşılaşmasının hazırlıklarını tamamladı.

Galatasarayımız, çalışmalarına, Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla devam etti.
Jupp Derwall sahalarımızda basın ve taraftara kapalı olarak yapılan antrenman, teknik ekibimiz Frank Rijkaard, Johan Neeskens, Nezih Ali Boloğlu, Albert Roca ve Carlos Cuadrat yönetiminde, saat 10.30’da, açma germe çalışmalarıyla başladı.
Antrenmanın ana bölümünde taktik çalışmalar yapıldı. Antrenman soğuma ve açma germe çalışmalarıyla tamamlandı.
Antrenmanın ardından oyuncular öğle yemeği için merkez binaya geçtiler.
Abdel Kader Keita, Sabri Sarıoğlu ve Emre Aşık’ın tedavileri sağlık merkezinde devam ederken, Emre Güngör ve Gökhan Zan tedavilerinin ardından salonda ve sahada özel olarak çalıştırılıyorlar.
Galatasarayımız, Ankaragücü ile deplasmanda oynayacağı Turkcell Süper Lig 8. Hafta karşılaşmasının hazırlıklarını bu antrenmanla tamamladı. Galatasaray bugün öğleden sonra Türk Hava Yolları’nın tarifeli bir seferiyle Ankara’ya geçerek otelde kampa girecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Igor Paixao, Marsilya'ya transfer oldu

Achraf Hakimi hapis cezası ile karşı karşıya!

Cesc Fabregas'tan Dele Alli kararı!

Mostafa Mohamed, Suudi Arabistan yolcusu!

Vitor Pereira'ya sol bek Hollanda'dan!

Palhinha, Premier Lig'e dönüyor!

PSG, Ilya Zabarnyi transferinde sona yaklaştı

Aubameyang, Marsilya'ya geri döndü!

Lucas Paqueta, bahis soruşturmasından aklandı!

Tottenham, orta sahasını Bayern Münih'te buldu
