Kewell idmanı tamamladı
Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, yeni sezon hazırlık çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.
Galatasaray.org

Teknik ekibimiz Frank Rijkaard, Johan Neeskens, Nezih Ali Boloğlu, Albert Roca, Carlos Cuadrat yönetiminde, yerel saatle 10.30’dan itibaren başlayan çalışma yaklaşık 1 saat 20 dakika sürdü. Çalışma ısınma koşusu ve egzersizleri ile başladı ve koordinasyon çalışması ile devam etti. Antrenmanın ana bölümünde ise dar alanda teknik çalışmalar yapıldı.
Kaleciler ise, antrenör Nezih Ali Boloğlu yönetiminde özel bir çalışma gerçekleştirdi. Antrenman soğuma egzersizleri ve koşusu ile tamamlandı. Shabani Nonda, Serkan Çalık, Mustafa Sarp, Hakan Balta, Emre Güngör ve Harry Kewell antrenmanın tümüne takımla birlikte katıldı. Aydın Yılmaz ise düz koşunun ardından çalışmayı tamamladı.
Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, hazırlık kampındaki çalışmalarını yarın (10 Temmuz Cuma) 10:30’da basına açık, taraftara kapalı olarak yapacağı antrenmanla sürdürecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Xabi Alonso'dan Arda Güler açıklaması!

Leeds United'dan hızlı geri dönüş

Hamburg, ligdeki ilk galibiyetini aldı!

Bologna, son dakika penaltısıyla kazandı!

Hansi Flick: "Ballon d'Or'a katılmamız gerekiyor"

Juventus'tan Bernardo Silva'ya yakın takip!

Can Uzun, Almanya'da gündem: "Sane'den çok daha iyi"

Marchisio: "Kenan, Juventus'un Yamal'ı olabilir!"

Cagliari, Lecce'yi deplasmanda devirdi!

Lyon, Angers engelini tek golle geçti
