Hazırlıklar sürüyor

Takımımız, sahasında Ankaraspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.  

Anadolu Ajansı
Hazırlıklar sürüyor

Galatasarayımız, Turkcell Süper Lig'de Ankaraspor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını, bugün çift antrenmanla sürdürdü.

Sarı-kırmızılılar, akşam Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, teknik direktör Bülent Korkmaz yönetiminde basına kapalı çalıştı. Isınma hareketleriyle başlayan antrenmana, sabahki çalışmanın aksine, ağırlıklı olarak son lig maçında forma giymeyen futbolcular katıldı. Son bölümde oyuncular, Gaziosmanpaşaspor ile antrenman maçı yaptı.

Emre Güngör ve Serkan Çalık, tedavilerinin ardından salonda ve sahada, takımdan ayrı çalışırken, Servet Çetin, özel çalışmaların ardından antrenmanın bir bölümünde takımla birlikte çalıştırıldı.

Galatasaray, yarın sabah basına ve taraftara açık yapacağı antrenmanla Ankaraspor maçının hazırlıklarını sürdürecek.



Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
En çok okunan haberler