Hayırdır Pino!
Ortalıkta görünmeyen Kolombiyalı Pino'ya morali bozuk olduğu için Fenerbahçe derbisi sonrası ekstra izin verildiği öğrenildi.
Milli maç arasında kulübümüzde bugüne kadar gözden kaçan bir detay ortaya çıktı. Takımımızın Kolombiyalı oyuncusu Pino'nun, Fenerbahçe derbisinin ardından diğer yabancıların aksine 10 gün kafa izni aldığı öğrenildi.
23. haftada oynanan ve 3-1 kaybedilen İstanbul BŞB maçı sonrası Baros'un kendisine küfür etmesi üzerine rest çekip, tesisleri terk eden ve son olarak Fenerbahçe derbisinde de Hagi'nin formda olmasına rağmen kendisini oynatmamasına çok sinirlenen Pino'ya, kafasını toplaması için yönetim izin reçetesi yazdı.
Kolombiya Milli Takımı'na da çağrılmayan Pino, Fenerbahçe derbisi sonrası İstanbul'dan uçtu. Twitter'da önceki gün "Cartagena Havaalanı'ndayım" diye mesaj giren Pino'nun yarın Florya'da olması ve takımla birlikte antrenmanlara çıkması bekleniyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Tottenham'ın istediği Julian Alvarez'in hayali Barcelona

Bayern Münih'te Harry Kane ile imza yakın

Crystal Palace'ta Ismaila Sarr planı

Chelsea'den Jules Kounde için hamle hazırlığı

Gattuso'dan duygusal sözler: "Onunla bir saat geçirmek için..."

Noa Lang'tan transfer itirafı: "Görüştüm"

Real Madrid, Arda Güler'le anlaştı!

Mile Svilar, milli takımsız kaldı!

Alex Scott için İngiltere'de transfer yarışı!

Jules Kounde: "Bu Hansi Flick'in kararı"






















